Awear of your roots

Cirkel voor vrouwen en mannen met Molukse roots

“Verbinding voelen met je voorouders, ruimte geven aan wat er gevoeld mag worden”

0

Verbinding voelen met je voorouders

0

In een groep met vrouwen en mannen met Molukse roots

0

Intuïtieve opstelling en meditatie

0

Doorvoelen van blokkades en patronen

awear of your roots

Awear of your roots 

Samen met Jaira, begeleid ik de cirkel Awear of your roots. Beiden hebben we onze roots liggen in Awear, Tanimbar, de Molukken.
Onze opa’s komen uit de kampung (dorp) Awear, vandaar de passende naam voor deze cirkel. Je bewust worden van je roots.
De roep van deze cirkel voelde ik zo diep van binnen.  Als energetisch therapeut en intuitief opsteller zag ik in vele sessies het belang van ruimte geven aan weggestopte emoties, projecties of overtuigingen. Deze kunnen ook van de generaties voor ons komen. Als ik kijk naar mijn nene (oma) en tete (opa) dan weet ik dat er zo veel speelde waar nooit over gepraat werd. Het werd ingehouden. Dat kon ook niet anders als je vaak in een overlevingsmechanisme zit. Dat inhouden van emoties, dat niet uitspreken, waaruit ook weer bepaalde overtuigingen en projecties uit voorvloeien, dat kan jij als 2de, 3de of 4de generatie nog voelen als er niets mee gedaan wordt. In deze cirkel geven we daar ruimte aan, zodat energie weer meer kan stromen en je inzichten krijgt waar het vandaan komt. Helen, loslaten en met trots staan voor wie jij bent. 

 

 

 

Wat kun je verwachten

We starten eerst met een meditatie of een bepaalde oefening om je meer te laten landen in het hier en nu, zodat je meer in verbinding bent met je intuïtie en je lijf.  We verbinden ons met onze voorouders en dat wat gezien en gevoeld wil worden.
We hebben een kort gesprekje of we delen wat we voelen, waarna er intuïtieve opstellingen ontstaat of een ritueel.
Jaira en ik vinden het erg belangrijk dat ieder aandacht en ruimte krijgt tijdens deze cirkel, vandaar dat de groepen klein zijn, max. 8 deelnemers.
Elke maand hebben we Awear of your roots gepland, in Oss en in Utrecht. 
Wil je liever een 1 op 1 sessie dat is ook mogelijk bij Jaira of bij mij. 

awear of your roots

Lees hieronder reviews

Mooie en emotionele dag, hele fijne begeleiding en raad het een ieder aan die open staat om spiritueel tot jezelf te komen!

Hele veilige en fijne setting, waarin je als eerst op je gemak wordt gesteld. Gedurende de sessie had ik het gevoel dat mijn hoofd uitgeschakeld werd en ik puur op gevoel handelde, dit werd aangemoedigd en gecomplimenteerd.

Een hele bijzondere ervaring. In een veilige omgeving met liefdevolle mensen die de innerlijke rust uitstralen en zijn. Hierdoor mogen ervaren dat alles mag er zijn en jezelf zijn. Dames jullie zijn top. Veel bewondering heb ik voor wat jullie doen. Dankjewel. Ik kijk uit naar een volgende keer

Aman

Voel jij het verlangen om vanuit verbinding te leven met je intuïtie, maar liever 1 op 1?