Home » Blog » energetisch » Lichtwerkers en elkaar juist ondersteunen en elkaar zien: Erkenning en ondersteuning

Lichtwerkers en elkaar juist ondersteunen en elkaar zien: Erkenning en ondersteuning

door | 1 jun, 2023 | energetisch, In je kracht staan, Mijn ervaringen, Spirituele groei

Elkaar zien en erkennen
Als lichtwerkers dragen we een bepaalde energie en een hoger bewustzijn bij ons. We voelen ons vaak anders dan degenen om ons heen en kunnen het gevoel hebben dat we niet volledig begrepen worden. Je kunt je heel eenzaam voelen, maar je bent niet alleen. Het is essentieel dat we elkaar zien en erkennen in onze unieke gaven, ervaringen en uitdagingen. Door elkaar te erkennen, creëren we een veilige ruimte waarin we onszelf kunnen zijn en ons gesteund voelen.

Het belang van ondersteuning
Ondersteuning van mede-lichtwerkers is van onschatbare waarde. Door elkaar te ondersteunen, delen we onze wijsheid, ervaringen en inzichten. We bieden een luisterend oor, geven bemoedigende woorden en reiken elkaar de helpende hand wanneer dat nodig is. In plaats van te concurreren of te vergelijken, erkennen we dat we allemaal een belangrijke rol spelen in het grotere geheel. Door elkaar te ondersteunen, creëren we een netwerk van liefde en onderlinge verbondenheid.

Het belang van samenwerking
Samenwerking tussen lichtwerkers is ook cruciaal. We kunnen onze krachten bundelen, onze vaardigheden combineren en gezamenlijke projecten ondernemen. Door samen te werken, kunnen we grotere impact hebben en onze missie op een bredere schaal uitdragen. Samenwerking helpt ons ook om te groeien en te leren van elkaars perspectieven en expertise. We versterken elkaar en vullen elkaars tekortkomingen aan, waardoor we gezamenlijk krachtiger worden.

De gratis LichtKracht ondersteuning is daarom ook zeker voor jou als je voelt dat je die ondersteuning nodig hebt. Aarzel niet maar plan de ondersteuning. Uit ervaring met vele Lichtwerkers weet ik dat 30 minuten weer even dat Lichtpunt kan geven om door te zetten met wat je doet. 

over mij

Evelien Sieben-Rothuis
Energetisch therapeut
Ik help je leven vanuit verbinding met je intuïtie d.m.v. 1 op 1 sessies en in groepen.

In verbinding

Interesante artikelen:

 

Inschrijven

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin