Energiewerk in het Ziels- en Voorouderlijk veld

Bestaat er zo iets als een quick-fix?
Gezien mijn ervaringen in energetisch werk denk ik niet dat die bestaat, het gaat om duurzaamheid.
De angel eruit halen door schaduwwerk en energiewerk in het ziels- en voorouderlijk veld. Dieper kijken waar de angel zit/ oorsprong van je schaduwzijden en/ of  innerlijke demonen.

Je kan verstrikt zijn geraakt in het complexe web van zielslevens, voorouderlijke kracht en familielijnen.
Het door de eeuwen heen verkeerd gebruik van voorouderlijke oorspronkelijke kracht  zoals zwarte magie en voodoo, leid tot karmische belasting. Dit zorgt voor verwarring in dit leven en voor zware en negatieve energie, welke het gevoel van trauma, eenzaamheid en leegte uit dit leven vergroot. Die verstikkingen en verstrikkingen versterkt.  Waardoor de helderheid en duidelijkheid die nodig is om je innerlijkwerk te doen vertroebeld is. Wat verwarring veroorzaakt.
Dit kan zich uiten in:
–   Tegenkracht op je lichtwerk
–    Leegte en eenzaamheid van je innerlijk kind
–   Zelfdestructief gedrag
–   Dissociatie
–   Verslaving
–   Een krachtige negatieve zelfdestructieve stem
–   Het gevoel dat je de grip op je leven, op de  werkelijkheid, verliest.
(dit zijn een aantal voorbeelden waar op deze energie zich kan manifesteren. Hij kan echter ook op minder zichtbare en vormen grip krijgen)

Door middel van het zichtbaar maken wat er gevoeld en gezien wil worden in het veld, gaan we energiewerk doen. Samen met Esther zal ik de sessie begeleiden. 
Om de oorsprong van deze zware negatieve energie zichtbaar te maken en los te koppelen is het nodig om hier langer de tijd voor nemen. Zodat  de oorsprong zichtbaar is en dat wat er nodig is om het energetisch kan transformeren/ verwijderen. Vervolgens kun je na de sessie makkelijker je innerlijk werk doen.

 

Wil je na de deze sessie(s) doorpakken 1 op 1 en ondersteuning ontvangen met je innerlijk werk om volledig je licht te stralen. Plan dan een afspraak voor een afgestemd traject: De LichtKracht reis.

 

straal vanuit je hart evelien sieben

Wil je liever eerst contact ?

Dat kan,  dan plan ik 30 minuten gratis energetische ondersteuning