Geboortereis

Opnieuw in verbinding met je oorsprong
^

Onrust

^

Ben je opzoek naar jezelf?

^

Heb jij behoefte aan verhalen van vroeger?

^

Terug naar je Geboorte.

^

Op zoek naar antwoorden en inzichten

^

Verwerking en heling

Terug naar je geboorte periode

Daar waar jou leven begonnen is. Na telefonisch contact met jou zullen we (Heidi en ik) beginnen om verbinding te maken met jouw geboorte middels een zielsafstemming. Dit kan een Zielsafstemming op jou en je moeder zijn, of op je moeder en je zusje of broertje.  We voelen wat past, vertrouw daar op.

Na de Zielsafstemming maken we een afspraak voor een energetische sessie. Heidi en ik begeleiden je beide in deze sessie. De locatie van de sessie kan in de praktijk in Oss of Doetichem zijn. Deze kan ook op een andere plek worden gegeven, een plek die voor jou past. Bijvoorbeeld bij je thuis of de plek waar jij bent geboren. 

Van tevoren is het lastig om aan te geven hoe lang de reis duurt. Wij vinden het het ontzettend belangrijk dat het teruggaan naar deze periode  met respect en zachtheid word behandelt. Vandaar dat we de reis op jouw tempo maken. Je ouder, grootouders en verdere voorouders mogen bij jouw reis ook gezien worden. 

De Zielsafstemmingen en de energetische sessie zetten veel in beweging in jouw systeem. Om dit zo goed mogelijk in de tussentijd te begeleiden, bieden we 2 telefonische sessies aan. Tijdens deze telefonische sessies vragen we hoe het met je gaat en wat je nodig hebt op dat moment. 
Het voelt voor ons compleet om de geboortereis  af te sluiten met een op jou afgestemd ritueel. 

De geboortereis kan een passend vervolg zijn op een deelname aan een Zielskrachtdag

Mocht je na het lezen graag wat meer informatie willen hebben neem dan contact met me op en dan plan ik een telefonisch gesprekje in.  

 

Tijdens de Geboortereis begeleiden we je

Dit zijn wij samen Heidi staat rechts en ik links.
Onze samenwerking is onze kracht, we vullen elkaar aan. Beide zijn we energetisch therapeuten en vinden het geweldig om met groepen te werken, in opstellingen, met rituelen, de natuur en dat alles in verbinding met het universum.
Naast de Geboortereis, Zielskrachtdagen en het Zielskrachttraject die we samen organiseren hebben we beide een eigen praktijk: Heidi heeft een praktijk in Doetichem; Praktijk Měilì en ik heb een praktijk in Oss: Straal vanuit je hart. Bij ons beide kun je terecht voor 1 op 1 sessies.