Gratis visualisatie om je meer te helpen verbinden met jouw intuïtie en schrijf je in voor mijn nieuwsbrief.

Wil jij graag op de hoogte gehouden worden van de evenementen die ik organiseer, de nieuwste blog artikelen ontvangen en een gratis visualisatie krijgen?

Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van de evenementen die ik orgainseer

Ontvang mijn nieuwste blogartikelen

Blijf op de hoogte van acties

Ontvang een gratis visualisatie

gratis visualisatie

Straal vanuit je hart

Luisteren naar je intuïtie, naar jouw onderbuik gevoel en doen waar jij van gaat stralen.
Als energetisch therapeut  begeleid jou om meer in je kracht te staan door je te verbinden met je intuïtie en zo een innerlijke reis te maken. Door het licht te schijnen op bepaalde blokkades, gebeurtenissen, overtuigingen of projecties die zijn ontstaan. geeft het inzicht. Soms is het nodig om het te doorvoelen, of alleen maar zichtbaar te maken waardoor het geheeld kan worden.
Ik geef je inzicht en begeleid je met deze innerlijke reis. Dit kan 1 op 1 zijn, op afstand of in groepsverband.