Intuïtief van Buiten naar Binnen

in de natuur of online

“Verbinding, samen zijn, intuïtief ruimte geven aan wat er mag ontstaan”

In de natuur of Online 

0

Wil je graag meer verbinding met je intuïtie

0

Ben jij opzoek naar meer rust, antwoorden en inzichten

0

In een groep met gelijkgestemden

0

Heerlijk in de natuur of online

Intuïtief van Buiten naar Binnen

Samen met Heidi, begeleid ik je puur intuïtief in de natuur. De natuur is zo krachtig en kan je zoveel inzichten geven. We starten eerst met een meditatie of een bepaalde oefening om je meer te laten landen in het hier en nu, zodat meer in verbinding bent met je intuïtie en je lijf.  Je mag voelen welke beweging je mag maken, of wat er gevoeld wil worden. We vullen het niet allemaal in, maar voelen op dat moment, door ons af te stemmen op de energie van de groep en op jou wat we mogen doen. Dit kan een meditatie, opstelling, healing of ritueel zijn. Ieder neemt zijn eigen stukje mee en zal resoneren in de groep.

Wat is het resultaat?
Inzicht en antwoord en meer vertrouwen in je intuïtie. Alles van die dag mag landen en na een week hebben we nog een na belmoment van 15 min. Dit omdat we weten wat het allemaal in gang kan zetten en we je zo goed mogelijk willen begleiden. 

 

 

 Intuïtief van Buiten naar Binnen Online

We kunnen niet anders dan meebewegen op de beweging die nu gaande is, maar daarbij met jouw in verbinding te blijven door intuïtief van buiten naar binnen online aan te bieden. Blijf nu juist zelf in verbinding met je intuïtie.

We vullen het niet allemaal in, maar voelen op dat moment, door ons af te stemmen op de energie van de groep en op jou wat we mogen doen. Dit kan een meditatie, opstelling, healing of ritueel zijn. Ieder neemt zijn eigen stukje mee en zal resoneren in de groep. De groep zal bestaan uit max. 12 deelnemers.

Wat is het resultaat?
Inzicht en antwoord en meer vertrouwen in je intuïtie. Alles van het samen zijn mag landen en na een week hebben we nog een na belmoment van 15 min. Dit omdat we weten wat het allemaal in gang kan zetten en we je zo goed mogelijk willen begeleiden.

 

 

Wij begeleiden je.

Door een veilige setting te creeren, ons af te stemmen op de energie van de groep, het thema en het universum begeleiden we je. Heidi en ik zijn er voor je, om te kijken wat jouw tegenhoudt om meer in je kracht te komen.
Onze samenwerking is onze kracht, we vullen elkaar aan. Beide zijn we energetische therapeuten en vinden het geweldig om met groepen te werken, in opstellingen, met rituelen, de natuur en dat alles in verbinding met het universum.
Naast intuïtief van buiten naar binnen, de intuïtief opstellen (deze komen weer in december 2020), de training en de geboortereis die we samen begeleiden hebben we beide een eigen praktijk: Heidi heeft een praktijk in Doetichem; Praktijk Meili en ik heb een praktijk in Oss: Straal vanuit je hart. Bij ons beide kun je terecht voor 1 op 1 sessies.

 

 

Vertrouw op je Intuïtie

Loslaten van overtuigingen, blokkades en ballast die je niet meer dienen

Samen zijn met gelijkgestemden

Persoonlijke en Spirituele groei

Ervaringen van mijn klanten

Verbinden, samen zijn, veilig voelen en delen. Herkenning, erkenning, gezelligheid en openheid. Onderzoekend en spontaan samen zijn, samen helen, samen ontdekken. Een bijzondere dag die jezelf moet ervaren om het helemaal te kunnen voelen

Nicky

Voel jij het verlangen om vanuit verbinding te leven met je intuïtie, maar liever 1 op 1?