Maankracht healing

verbinding met de volle maan

“Verbinding, samen zijn, intuïtief ruimte geven aan wat er mag ontstaan”

0

Heb jij behoefte aan gelijkgestemde?

0

Wil je graag meer verbinding met de maan?

0

Wil voelen wat de kracht van de maan met je doet?

Je verbinden met de kracht van de Volle maan.

De kracht van de volle maan is zo voelbaar. De maan is op haar sterkst.  Waarschijnlijk voel je het 2 dagen voor en na de volle maan, dat postitieve maar ook negatieve emoties versterkt kunnen zijn. De maan belicht alles.  Je ervaart dat je creatief bent en dat je misschien wat moelijker in slaap valt tijdens deze periode. Wat zo gaaf is tijdens de volle maan (eigenlijk alle maanfases) is je aftestemmen op de energie van haar. Het kan zo helpend en krachtig zijn om dit te ervaren, dichtbij de natuur en samen met een groep.
Heidi en ik hebben tijdens vele volle manen mogen ervaren wat de energie mag doen en willen je graag laten ervaren in groepsverband wat het voor jou kan betekenen. Vandaar dat we de Maankracht healing organiseren.

 

 

Wij begeleiden je.

Door een veilige setting te creëren, door ons af te stemmen op de energie van de volle maan en de groep. Zo vormen we puur intuïtief de Maankracht healing, met o.a. meditatie, healing en rituelen.
Onze samenwerking is onze kracht, we vullen elkaar aan. Beide zijn we energetische therapeuten en vinden het geweldig om met groepen te werken, in opstellingen, met rituelen, de natuur en dat alles in verbinding met het universum.
Naast de Maankrachthealing, Zielskrachtdagen en het Zielskrachttraject die we samen organiseren hebben we beide een eigen praktijk: Heidi Schut heeft een praktijk in Doetichem; Praktijk Měilì en ik heb een praktijk in Oss: Straal vanuit je hart. Bij ons beide kun je ook terecht voor 1 op 1 sessies.

 

 

Vertrouw op je Intuïtie

Loslaten van overtuigingen, blokkades en ballast die je niet meer dienen

Samen zijn met gelijkgestemden

Verbinding in groepsverband