Vrouwenkracht cirkel

“De kracht van sisters, de kracht van verbinding”

\

Voel jij het verlangen om je te verbinden met gelijkgestemden?

\

6 vrouwenkracht cirkels , 1 x in de maand samen zijn. Verbinding, steun, delen, helen in alle veiligheid en kwestbaarheid, de kracht voelen van sisterhood.

\

Elke maand een ander thema.

\

Elke maand stem ik me af op een wijze vrouw, godin,opgestegen meester die ons is voor gegaan en krijg je een korte persoonlijke boodschap van haar.

vrouwenkrachtcirkel
Vrouwenkracht cirkel

Vrouwenkracht cirkel 

De vrouwencirkel is al eeuwenoud. Een samenkomst om te verbinden, delen, helen steunen, inspireren in alle kwetsbaarheid en kracht.
Ik voel de roep van deze vrouwenkracht cirkel, ik voel en hoor de wijze vrouwen die ons voor zijn gegaan om hun wijsheid door te geven, om samen te komen en de oerkracht te voelen die in ons allen zit. 
6 x een vrouwenkracht cirkel.
Elke maand een ander thema. Ik zal bij het begin van elk samen zijn voelen in de groep welk thema er speelt. Samen maken we daar een keuze in. We beginnen met een meditatie/ visualisatie en geven zo ruimte aan wat er mag ontstaan. We delen, helen en laten zijn.
Ik stem me elke maand ook af op een wijze vrouw of godin die ons voor is gegaan. Elke maand  krijg je een persoonlijke korte boodschap van deze wijze vrouw.
Voel jij de roep van deze vrouwenkracht cirkel?

 

Wees welkom lieve sister

Ik heet je graag welkom in deze vrouwenkracht cirkel. Waar ik je zal begeleiden in liefde en licht.

Veel liefs,

Evelien

 

 

Vertrouw op je Intuïtie

Delen en helen

Samen zijn met sisters

Persoonlijke en Spirituele groei

Meld je aan voor de vrouwenkracht cirkel