Zielskracht traject

Traject in groepsverband met persoonlijke begeleiding

“Verbinding, samen zijn, intuïtief ruimte geven aan wat er mag ontstaan”

0

Heb jij behoefte aan gelijkgestemden?

0

Wil je graag meer verbinding met je intuïtie?

0

Wil je delen, helen en vertrouwen?

Zielskrachttraject

Conferentieoord De Poort staat voor ons als een plek waar zoveel mag ontstaan, door er alleen maar te zijn.
Door deze nieuwe tijd kunnen we niet anders dan afstand houden tot elkaar. In de ruimte, tijdens de wandeling en het eten, al deze momenten houden we veilig afstand.
Nu is het tijd om echt contact te maken met jouw intuïtie. Voel wat het aanwezig zijn, de groep en dat wat langs mag komen met jou doet.
Voel…

Wil jij in verbinding komen met jouw zielskracht? Meld je dan aan voor het zielskrachttraject. Met extra persoonlijke begeleiding.

 

 

Wij begeleiden je.

Door een veilige setting te creeren, ons af te stemmen op de energie van de groep, het thema en het universum begeleiden we je. Heidi en ik zijn er voor je, om te kijken wat jouw tegenhoudt om meer in je kracht te komen.
Onze samenwerking is onze kracht, we vullen elkaar aan. Beide zijn we energetische therapeuten en vinden het geweldig om met groepen te werken, in opstellingen, met rituelen, de natuur en dat alles in verbinding met het universum.
Naast de Maankrachthealing, Zielskrachtdagen en het Zielskrachttraject die we samen organiseren hebben we beide een eigen praktijk: Heidi heeft een praktijk in Doetichem; Praktijk Meili en ik heb een praktijk in Oss: Straal vanuit je hart. Bij ons beide kun je terecht voor 1 op 1 sessies.

 

 

Vertrouw op je Intuïtie

Loslaten van overtuigingen, blokkades en ballast die je niet meer dienen

Een diepgaand transformerend traject

Persoonlijke en Spirituele groei

Zielskracht traject

Voel jij het verlangen om vanuit verbinding te leven met je intuïtie?