Energetische therapie, intuïtieve (familie) opstellingen, massage healing Oss

Ontdek wat ik voor je kan doen d.m.v. Energetische therapie en intuïtieve (familie) opstellingen in mijn praktijk in Oss

Straal vanuit je hart Oss, voor spirituele en persoonlijke groei.

Meer leven vanuit je intuïtie, waardoor je dichtbij jezelf blijft en je energie gecentreerd is. Bewust genieten van het leven. Ik help je door  energetische therapie sessies 1 op 1 in mijn praktijk in Oss of in de natuur.  Iedereen is anders een energetische sessie of traject is dan ook  altijd anders. Ik verbind me met jou Ziel, jou energie en voel wat ik mag inzetten om zo een energetische sessie te starten. In liefde en licht begeleid ik jouw innerlijke reis, voor spirituele en persoonlijke groei.  We kijken samen naar wat er onder een lichamelijke klacht, een verlangen, een blokkade of overtuiging gaat.  Dit is ook mogelijk op afstand, in mijn praktijk of al wandelend in de natuur.
Naast energetische sessies geef ik ook massage healing.

Wil jij liever in een kleine groep gelijkgestemden meer verbinding met je intuitie doe dan mee aan  intuitief van buiten naar binnen. Kijk in mijn agenda voor meer informatie.

Energetische therapie Oss

De eerste sessie die ik bij Evelien had, gaf al zoveel inzicht. Ik had zoveel emoties weggestopt na een miskraam, wat daarna alleen maar opstapelde en uiteindelijk thuis belande met een burnout. Ik heb meerdere sessies gehad, wat was het bijzonder. Naast de inzichten en praktische tips vond ik het zo fijn. Ik werd echt gezien door Evelien. 

Esmee

Stil zitten en mijn verhaal doen vind ik niet fijn. De energetische sessie vond al wandelend plaats. Een uitkomst voor mij, niet in een kamer zitten, maar wandelen in de natuur gaf mij een vrij gevoel. In de natuur heeft ze een intuitieve opstelling gedaan. Heel apart, wat ik allemaal voelde en wat er los kwam, ik kan het moeilijk omschrijven, maar het heeft zo veel gebracht. Ze weet zo goed de kern te raken. 

Manuela

Energetische therapie, Zielsafstemmingen, Massage en Opstellingen in Oss.

In mijn praktijk in Oss kun je terecht voor Energetische therapie. Spirituele en persoonlijke groei  
Naast energetische sessies kun je ook bij me terecht voor massage, zielsafstemmingen en (familie)opstellingen

 

Tarieven Energetische therapie Oss

 

Straal vanuit je hart

Oude litherweg 5
5346RN Oss, Noord-Brabant
Nederland
Telefoon: 06-51810889
E-mail: info@straalvanuitjehart.nl
URL: https://straalvanuitjehart.nl/
Maandag09:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00
Zaterdag09:00 - 17:00
Zondag09:00 - 17:00

Energetische therapie Oss

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor een energetische sessie in Oss.

15 + 7 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.