Massage Healing

“Touch the body, calm the mind, heal the spirit “

0

Heb jij gespannen spieren?

0

Wil je echt even tijd voor jezelf?

0

Voel jij de stress in je lijf?

Verwen jezelf met een Massage  healing

Tijd voor jezelf, je heerlijk ontspannen tijdens een full body massage, waarbij ik masseer met olie. Aanraking is zo ontzettend belangrijk. Door aanraking worden ontelbare gevoelige sensoren in je huid gestimuleerd en komt er een zogenaamd ‘knuffelhormoon’  vrij.  Wat weer zorgt voor stress vermindering. 
We starten met een kopje thee en een kort gesprekje, waarna ik je een massage en healing geef van een uur. De technieken die ik gebruik zijn afkomstig van de Lua Lomi massage en healing. De Lua Lomi massagevorm is verbonden aan de Hawaiiaanse Martial arts . De massagevorm is een holistische vorm masseren. Naast deze massagevormen volg ik mijn intuïtie tijdens de massage en kan ik ook gebruik maken van edelstenen die je mag vasthouden of die ik op je lichaam plaats. Het is geen standaard ontspanningsmassage, energetisch word hierbij ook veel in gang gezet. De massage brengt ontspanning en verlichting. 

Voor de massage stem ik me af op je en voel dan welke etherische olie ik mag gebruiken voor in de diffuser.  Mede door de geur en de intentie zal het al wat in gang zetten in de energie.
Wil je jezelf een extra cadeautje geven dan is  het ook mogelijk om voor 5 euro extra, een glazen potje met himalaya zout met druppels van de afgestemde olie mee te krijgen. Dit kun je gebruiken voor 2-3 x een selfcare moment te creëren, door een voetenbadje met het zout te nemen of om naast je bed te zetten en voor het slapen nog even aan te ruiken.
De edelstenen die ik gebruik tijdens de massage healing kun je ook kopen. Kosten van de steen zijn afhankelijk van het soort en gewicht. 
 

Orgineel Cadeau 

Ben je op zoek naar een leuk en orgineel cadeau: geef een Cadeaubon voor een Massage healing.

 

Ervaringen van mijn klanten

Zeker een aanrader een massage bij Evelien. Ze neemt de tijd, eerst een gesprekje en een kopje thee daarna de massage. Wat een verwennerij!

Suzanna

Massage healing

(woman only)

Wil jij graag massage plannen?