Massage Healing

“Touch the body, calm the mind, heal the spirit “

0

Heb jij gespannen spieren?

0

Wil je echt even tijd voor jezelf?

0

Voel jij de stress in je lijf?

Verwen jezelf met een Massage  healing

Tijd voor jezelf, je heerlijk ontspannen tijdens een full body massage, waarbij ik masseer met olie. Aanraking is zo ontzettend belangrijk. Door aanraking worden ontelbare gevoelige sensoren in je huid gestimuleerd en komt er een zogenaamd ‘knuffelhormoon’  vrij.  Wat weer zorgt voor stress vermindering. 
We starten met een kopje thee en een kort gesprekje, waarna ik je een massage en healing geef van een uur. De technieken die ik gebruik zijn afkomstig van de Lua Lomi massage en healing. De Lua Lomi massagevorm is verbonden aan de Hawaiiaanse Martial arts . De massagevorm is een holistische vorm masseren. Naast deze massagevormen volg ik mijn intuïtie tijdens de massage en kan ik ook gebruik maken van edelstenen die je mag vasthouden of die ik op je lichaam plaats. Het is geen standaard ontspanningsmassage, energetisch word hierbij ook veel in gang gezet. De massage brengt ontspanning en verlichting.

 

 

Orgineel Cadeau 

Ben je op zoek naar een leuk en orgineel cadeau: geef een Cadeaubon voor een Massage healing.

 

Ervaringen van mijn klanten

Zeker een aanrader een massage bij Evelien. Ze neemt de tijd, eerst een gesprekje en een kopje thee daarna de massage. Wat een verwennerij!

Suzanna

Massage healing

(woman only)

Wil jij graag massage plannen?