Massage Healing

“Touch the body, calm the mind, heal the spirit “

0

Heb jij gespannen spieren?

0

Wil je echt even tijd voor jezelf?

0

Voel jij de stress in je lijf?

0

Kun je wel wat energetische ondersteuning gebruiken?

Verwen jezelf met een Massage  healing

Tijd voor jezelf, je heerlijk ontspannen tijdens een full body massage, waarbij ik masseer met olie. Aanraking is zo ontzettend belangrijk. Door aanraking worden ontelbare gevoelige sensoren in je huid gestimuleerd en komt er een zogenaamd ‘knuffelhormoon’  vrij.  Wat weer zorgt voor stress vermindering.
Een Massage healing sessie is geen standaard ontspanningsmassage, energetisch word hierbij ook veel in gang gezet. De massage brengt ontspanning en zal je energie trilling verhogen.
Voor de sessie stem ik me af op je en voel dan welke etherische olie ik mag gebruiken voor in de diffuser.  Mede door de geur en de intentie zal het al wat in gang zetten in de energie.
Het bijzondere aan deze massage healing sessie is dat ik van te voren een Licht activatie voor je maak. Dit is lichtcode die ik ook tijdens de massage healing gebruik. Dit is een kaartje met lichttaal (symbolen, tekens, schrift) die je energie trilling verhoogt en die je meekrijgt na de sessie.
Tijdens de massage healing maak ik ook gebruik van edelstenen.

Duur van de Massage healing sessie is 75 min 
We starten met een gesprekje en een kopje thee.
Een orakel kaart die je mag uitkiezen.
Daarna de massage healing.
Inclusief:
*Een potje met Himalaya zout en de afgestemde etherische olie, voor  2 a 3 x een voetenbadje.
*Een persoonlijke afgestemde lichtcode, die ik maak en die ik ook tijdens de massage healing gebruik. Dit is een kaartje met lichttaal (symbolen, tekens, schrift) die je energie trilling verhogen.

Tarief massage healing sessie : 75 euro.

De Massage healing sessie vind plaats bij mijn praktijk aan huis Oude litherweg 5 in Oss. 

Wil je een massage healing plannen voor iemand die niet in staat is om naar mijn praktijk te komen, vanwege ziekte bijvoorbeeld. Neem dan even contact met me op in een straal van 25 km binnen Oss kom ik ook op locatie. 

 

Orgineel Cadeau 

Ben je op zoek naar een leuk en orgineel cadeau: geef een Cadeaubon voor een Massage healing.

 

Ervaringen van mijn klanten

Zeker een aanrader een massage bij Evelien. Ze neemt de tijd, eerst een gesprekje en een kopje thee daarna de massage. Wat een verwennerij!

Suzanna

Ik voel me weer heel veel dichter bij mijzelf. Gezien. Iets heler. Lichter.

Vond het echt wonderbaarlijk hoe goed ik op de behandeling reageerde. Jij bent een mooi en wijs mens met een enorme gave.

Wat een heerlijke ervaring, heel lief en vriendelijk ontvangen en genoten van een relaxte ontspannen massage, door de speciale olie en stenen nog heel lang het gevoel vast kunnen blijven houden! Dank je wel Evelien..

Jacqueline

Ik wil je heel hartelijk danken voor de mooie massage healing. Het voelt alsof er iets open gemaakt is. Dat moet nu nog een beetje landen. Dank  je.

Massage healing