Massage Healing

“Touch the body, calm the mind, heal the spirit “

0

Heb jij gespannen spieren?

0

Wil je echt even tijd voor jezelf?

0

Voel jij de stress in je lijf?

Verwen jezelf met een Massage  healing

Tijd voor jezelf, je heerlijk ontspannen tijdens een full body massage, waarbij ik masseer met olie. Aanraking is zo ontzettend belangrijk. Door aanraking worden ontelbare gevoelige sensoren in je huid gestimuleerd en komt er een zogenaamd ‘knuffelhormoon’  vrij.  Wat weer zorgt voor stress vermindering.
Een Massage healing sessie is geen standaard ontspanningsmassage, energetisch word hierbij ook veel in gang gezet. De massage brengt ontspanning en zal je energie trilling verhogen.
Voor de sessie stem ik me af op je en voel dan welke etherische olie ik mag gebruiken voor in de diffuser.  Mede door de geur en de intentie zal het al wat in gang zetten in de energie.
Het bijzondere aan deze massage healing sessie is dat ik van te voren een Licht activatie voor je maak. Dit is lichtcode die ik ook tijdens de massage healing gebruik. Dit is een kaartje met lichttaal (symbolen, tekens, schrift) die je energie trilling verhoogt en die je meekrijgt na de sessie.
Tijdens de massage healing maak ik ook gebruik van edelstenen.

Duur van de Massage healing sessie is 75 min 
We starten met een gesprekje en een kopje thee.
Een orakel kaart die je mag uitkiezen.
Daarna de massage healing.
Inclusief:
*Een potje met Himalaya zout en de afgestemde etherische olie, voor  2 a 3 x een voetenbadje.
*Een persoonlijke afgestemde lichtcode, die ik maak en die ik ook tijdens de massage healing gebruik. Dit is een kaartje met lichttaal (symbolen, tekens, schrift) die je energie trilling verhogen.

Tarief massage healing sessie : 65 euro.

De Massage healing sessie vind plaats bij mijn praktijk aan huis Oude litherweg 5 in Oss.

in verbinding met je baby

Zwangerschapsmassage  healing

De zwangerschap is een bijzondere tijd. Er groeit een klein mensje in je buik. Je lichaam veranderd en je kunt wel wat extra ontspanning gebruiken. Tijd voor een zwangerschapsmassage healing. Heerlijk ontspannen, tijdens een massage healing.

Na een kort gesprekje, ga je op de massage tafel liggen op een manier die prettig is voor jou. Vaak is dit op je zij, met kussens die je ondersteunen, zodat je op een comfortable manier ligt. Ik maak geen gebruik van een speciale zwangerschapsmassagetafel, we kijken wat een fijne manier voor jou is om te liggen.
De massage healing is afgestemd op jou en de baby en brengt jou en je baby in een diepe ontspanning.

Vanaf de 14de week van je zwangerschap ben je welkom.
Tarief zwangerschapsmassage healing sessie : 65 euro. 

De Massage healing sessie vind plaats bij mijn praktijk aan huis Oude litherweg 5 in Oss.

 

Orgineel Cadeau 

Ben je op zoek naar een leuk en orgineel cadeau: geef een Cadeaubon voor een Massage healing.

 

Ervaringen van mijn klanten

Zeker een aanrader een massage bij Evelien. Ze neemt de tijd, eerst een gesprekje en een kopje thee daarna de massage. Wat een verwennerij!

Suzanna

Massage healing