LichtKracht Groepssessie met thema

0

In een kleine groep met gelijkgestemde, in kwetsbaarheid en kracht verbinden met het thema.

Max 4 personen 

0

Krijg inzicht en handvatten

0

Kijk in mijn agenda welke thema je aanspreekt

0

Na de Lichtkracht groepssessie een afspraak 1 op 1 telefonisch of online

De kracht van verbinding, kwetsbaarheid en kracht. In een huiselijke sfeer en een kleine groep van max 4 personen verbind jij je met jezelf, het thema en dat wat gezien wil worden.
Ik houd de groep graag klein om zo een intieme en persoonlijke ervaring te waarborgen.

Door middel van meditaties, gerichte oefeningen, opstellingen en healing, begeleid ik de groep op een reis van bewustwording en transformatie. De thema’s variëren bij elke groepssessie, waardoor er ruimte is voor diverse facetten van groei en inzicht.
De verbinding die tijdens de groepssessies ontstaat, brengt niet alleen diepere zelfkennis met zich mee, maar ook een gevoel van eenheid met de groep en het gekozen thema. Het veld laat zien wat er mag gezien worden, waardoor deelnemers de ruimte hebben om helderheid en inzicht te ontvangen.

Praktische Informatie:
Kleine Groepen: We houden de groepen bewust klein (maximaal vier deelnemers) om een intieme en persoonlijke ervaring te waarborgen.
Huiselijke Sfeer: De sessies vinden plaats in een warme en huiselijke omgeving, wat bijdraagt aan een gevoel van comfort en openheid.
Verschillende Thema’s: Elke groepssessie heeft een uniek thema om verschillende aspecten van groei en bewustwording te verkennen.
Naast de Lichtkracht groepssessie zal er ongeveer na een week nog een bel of online contactmoment van 30 minuten met mij alleen.

 

 Kijk snel in mijn agenda wanneer er een Lichtkracht groepssessie plaatst vind.