Intuïtieve (familie) opstelling

“Ben jij klaar om te kijken, voelen en ervaren wat jou tegenhoudt om te doen wat je graag zou willen?”

0

Je vind het moeilijk om je zelf op de eerste plek te zetten?

0

Je loopt elke keer tegen dezelfde blokkade en of patronen aan?

0

Je hebt klachten en wil graag weten wat het je wil vertellen?

Ben jij klaar om te kijken wat er graag gezien wil worden?

 Systemisch kijken. Je familie is een systeem, je gezin, je werk, een vereniging en jezelf bent ook een systeem. Wij zijn onderdeel van een systeem.

Ben jij klaar om te kijken, voelen en ervaren wat jou tegenhoudt om te doen wat je graag zou willen? Wat wil er graag gezien worden? Een opstelling kan je meer inzichten geven. 

Een opstelling kan patronen zichtbaar maken hoe iemand in het leven staat. Een opstelling kan ook inzichten geven van anderen of de oorsprong van de blokkade. Het is geen oplossing, maar het geeft je wel inzichten waar je verder mee kan. Daarnaast gebeurt er veel in de energie tijdens en na een opstelling, waardoor de energie ook weer kan gaan stromen. 

Laat mij je begeleiden

Een (familie) opstelling vind plaats in mijn praktijk, in de natuur of als groepsopstelling in de Poort in Groesbeek.

1 op 1 opstelling.
Je komt bij mij in de praktijk waar we een kort gesprekje hebben, waarna we verder gaan met het opstellen. Dit doe ik met poppetjes, visueel of met blaadjes.
Groepsopstelling.
Elke laatste vrijdag van de maand organiseren Heidi van praktijk Meili en ik een Zielskrachtdag  met iedere keer een verschillend thema. Tijdens deze dag begeleiden we je o.a. middels een groepsopstelling, meditatie/visualisatie en ritueel. De Zielskrachtdag vind plaats bij de Poort in Groesbeek, een mooie plek omringd door de natuur. 

Een opstelling kan ontzettend veel in gang zetten, dat mag landen.  Een week na de opstelling hebben we nog telefonisch contact.

Ervaringen van mijn cliënten 

Ik had nog nooit gehoord van een opstelling met behulp van blaadjes. Ik  kon moeilijk een keuze maken tussen 2 banen. We hebben alle keuzes opgestelt. Dat je zoveel kunt voelen op zo’n blaadje! Er kwam zoveel terug, ook het gevoel dat ik als kind al had, dat ik moest zorgen voor mijn ouders. Door dit te zien en te voelen, leek het net of alle puzzestukjes op zijn plaats vielen. Ik snapte waar het vandaan kwam.  Door dit inzicht kon ik de baan kiezen waar ik zelf een goed gevoel bij had.

Anouk

Dankjewel Evelien voor de opstelling die ik bij je in de praktijk heb gehad. Het voelen en vooral zien van mijn innerlijk kind, was zo belangrijk voor me. 

Maya

Intuïtieve (familie) opstelling

 

Wil je graag een Intuïtieve (familie) opstelling plannen?

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een 1 op 1 opstelling en groepsopstelling?
Wordt een opstelling vergoed?

Nee, helaas worden mijn diensten niet vergoed door de verzekering.

Waar kan ik de data van de Zielskrachtdagen vinden?

Klik ⇒ Zielskrachtdagen

Ik weet niet of ik het beste een 1 op 1 opstelling moet kiezen of een groepsopstelling?

Neem contact met me op en we kijken samen wat het beste voor je is. 

Wil je liever eerst contact ?

Dat kan dan plan ik een telefonisch consult van 15 min.