Intuïtieve (familie) opstelling

“Ben jij klaar om te kijken, voelen en ervaren wat jou tegenhoudt om te doen wat je graag zou willen?”

0

Je vind het moeilijk om je zelf op de eerste plek te zetten?

0

Je loopt elke keer tegen dezelfde blokkade en of patronen aan?

0

Je hebt klachten en wil graag weten wat het je wil vertellen?

0

Door zichtbaar te maken wat er gezien of gevoeld wil worden en het te doorvoelen, kan de energie weer stromen.

Ben jij klaar om te kijken wat er graag gezien wil worden?

Systemisch kijken. Je familie is een systeem, je gezin, je werk, een vereniging en jezelf bent ook een systeem. Wij zijn onderdeel van een systeem.

Ben jij klaar om te kijken, voelen en ervaren wat jou tegenhoudt om te doen wat je graag zou willen? Wat wil er graag gezien worden? Een opstelling kan je meer inzichten geven.

Een opstelling kan patronen zichtbaar maken hoe iemand in het leven staat. Een opstelling kan ook inzichten geven van anderen of de oorsprong van de blokkade. Het is geen oplossing, maar het geeft je wel inzichten waar je verder mee kan. Daarnaast gebeurt er veel in de energie tijdens en na een opstelling, waardoor de energie ook weer kan gaan stromen.

Iedere intuïtieve  opstelling is uniek, soms maak ik gebruik van voorwerpen, blaadjes, poppetjes, visualisatie,  of stap ik als respresentant in de energie,  het is altijd passend voor jou.
Maak een afspraak.

Naast de intuïtieve  opstelling vind ik het belangrijk om ongeveer 1 week na de opstelling nog een sessie te plannen van 1 uur. Dit kan online via zoom, al wandelend in de natuur of in mijn praktijk.  Omdat een intuïtieve  opstelling veel in gang kan zetten vind ik het belangrijk om deze sessie aan te bieden om je zo goed mogelijk te begeleiden. 

 

opstelling in de natuur

Intuïtieve  opstelling in de natuur of bij mij in de praktijk. 

We starten met een kort gesprekje en een meditatie om je lijf te voelen, verbinding te voelen met jouw intuïtie en het veld.  De intuïtieve  opstelling kan plaats vinden in de natuur of in mijn praktijk.
Plan hieronder de afspraak, maak een keuze bij mij in de praktijk of in de natuur (omgeving Oss) LET OP in de natuur kan alleen overdag gepland worden. 

Ik had nog nooit gehoord van een opstelling met behulp van blaadjes. Ik  kon moeilijk een keuze maken tussen 2 banen. We hebben alle keuzes opgestelt. Dat je zoveel kunt voelen op zo’n blaadje! Er kwam zoveel terug, ook het gevoel dat ik als kind al had, dat ik moest zorgen voor mijn ouders. Door dit te zien en te voelen, leek het net of alle puzzestukjes op zijn plaats vielen. Ik snapte waar het vandaan kwam.  Door dit inzicht kon ik de baan kiezen waar ik zelf een goed gevoel bij had.

Anouk

Dankjewel Evelien voor de opstelling die ik bij je in de praktijk heb gehad. Het voelen en vooral zien van mijn innerlijk kind, was zo belangrijk voor me. 

Maya