Meer weten over mij

Als ik terugkijk naar mezelf als klein meisje, zie ik me nog achter mijn mama staan. Verlegen en het liefst onzichtbaar willen zijn. Wat voelde ik me angstig en vaak alleen (terwijl ik zo ’n ontzettende lieve familie om me heen had). Ik sliep het liefst met mijn zusje samen, mijn steun en toeverlaat. Overspoeld worden door dingen die ik zag en vooral voelde. Niet wetende wat ik daarmee moest en het wegstoppen. Ik kon genieten van lezen , tekenen, in mijn dagboek schrijven en leren koken van mijn nene en mama. Wat ik al vroeg wist is dat ik graag de zorg in wilde.
Ik heb 15 jaar als doktersassistente gewerkt in het ziekenhuis. Toch voelde het altijd dat er nog wat anders was wat ik mocht doen en daar hebben mijn gevoelige kindjes me meegeholpen, ze zijn spiegeltjes, ze hebben me weer terug in contact gebracht met mezelf. Ik heb op het randje gestaan van een burn-out, dat was de druppel. Altijd zorgen voor iedereen, altijd die lach op mijn gezicht en doorgaan. Ik vergat vaak mezelf. Ik luisterde niet naar mijn intuïtie, ja voor een ander, maar niet zozeer voor mezelf.
Geluk zit in jezelf. Ik doe waar ik van ga stralen en dat is genieten van het leven, plezier hebben met mijn gezin en in overgave mijn zielsmissie uitdragen.  Dat is onder andere jou begeleiden om antwoorden vanuit jezelf te krijgen. Handvatten geven om weer terug te komen bij je intuïtie , je eigen kracht . De basis, jouw hart, jouw ziel, jouw gevoel.

Mijn proces om meer te luisteren naar mijn eigen intuïtie, mijn innerlijk weten, ben ik begonnen met de Luisterkind opleiding. Zo is het balletje gaan rollen en voelde ik steeds meer dat ik met energie en de natuur mocht werken, ik zocht naar verdieping wat betreft spiritualiteit en persoonlijke groei.  Na deze opleiding ben ik de opleiding tot Lichaamsgericht energetisch therapeut gaan volgen bij Centrum Puur. De liefde voor systemisch werk heb ik bij Centrum Puur mogen ontdekken.  Ik leer en blijf leren van het leven, van de mensen om me heen, de verbinding met het universum en door altijd nieuwsgierig en open te staan voor wat er op mijn pad komt.

Ik ben vanaf augustus 2018 gestopt met mijn baan in het ziekenhuis, zodat ik me volledig kan richten op mijn praktijk en te  genieten van mijn man en kinderen en het prachtige leven.
Ik doe waar mijn hart van gaat stralen.

 

Evelien sieben Straal vanuit je hart
Volg mij op Social Media:

Hoe klanten mij ervaren

Ik heb Evelien mogen ervaren als een lieve, rustige vrouw. Het voelde meteen erg vertrouwt en door middel van een opstelling kwamen we al snel tot de oorsprong van een terugkerend patroon. Ik wist niet dat een opstelling zoveel in gang kon zetten.

Anna

Wil jij samen met mij kijken hoe ik je kan helpen?