In verbinding met je baby

                                                  Zwangerschapsmassage healing en een Zielsafstemming 

De zwangerschap is een bijzondere tijd

Verbinding voelen

Ontspannen tijdens een zwangerschapsmassage healing

En een zielsafstemming, wat wil jou kindje je vertellen?

in verbinding met je baby

Ontspan tijdens een  zwangerschapsmassage  healing

De zwangerschap is een bijzondere tijd. Er groeit een klein mensje in je buik. Je lichaam veranderd en je kunt wel wat extra ontspanning gebruiken. Tijd voor een zwangerschapsmassage healing. Heerlijk ontspannen, tijdens een massage healing.

Na een kort gesprekje, ga je op de massage tafel liggen op een manier die prettig is voor jou. Vaak is dit op je zij, met kussens die je ondersteunen, zodat je op een comfortable manier ligt. Ik maak geen gebruik van een speciale zwangerschapsmassagetafel, we kijken wat een fijne manier voor jou is om te liggen.
De massage healing is afgestemd op jou en de baby en brengt jou en je baby in een diepe ontspanning.

Tijd voor jezelf, je heerlijk ontspannen tijdens een full body massage, waarbij ik masseer met olie. Aanraking is zo ontzettend belangrijk. Door aanraking worden ontelbare gevoelige sensoren in je huid gestimuleerd en komt er een zogenaamd ‘knuffelhormoon’  vrij.  Wat weer zorgt voor stress vermindering.
Een zwangerschapsmassage healing sessie is geen standaard ontspanningsmassage, energetisch word hierbij ook veel in gang gezet. De massage brengt ontspanning en zal je energie trilling verhogen.

Het bijzondere aan deze zwangerschapsmassage healing sessie is dat ik van te voren een Licht activatie voor je maak. Dit is lichtcode die ik ook tijdens de massage healing gebruik. Dit is een kaartje met lichttaal (symbolen, tekens, schrift) die je energie trilling verhoogt en die je meekrijgt na de sessie.
Tijdens de massage healing maak ik ook gebruik van edelstenen.

Duur van de zwangerschapsmassage healing sessie is 75 min
We starten met een gesprekje en een kopje thee.
Een orakel kaart die je mag uitkiezen.
Daarna de massage healing.

De  sessie vind plaats bij mijn praktijk aan huis Oude litherweg 5 in Oss.

Je maakt een afspraak via onderstaande agenda.

Zielsafstemming

Na de sessie zal ik je het begeleidend schrijven mailen, waar alle informatie in staat die ik nodig heb voor de Zielsafstemming van je baby. Deze kun je ook hier vinden, pdf Zielsafstemming baby. Je mailt me alle informatie en  zodra ik alles binnen heb zal ik de zielsafstemming binnen 2 weken voor je maken en versturen per brievenbuspost en per mail.

Ervaringen van mijn klanten

 

Een ontspannende massage healing mogen ontvangen, heerlijk. Daarna een zielsafstemming van ons kindje gekregen. Wauw, wat bijzonder. En nu dat hij is geboren herken ik zoveel in wat er in de zielsafstemming al werd gezegd. 

Dit heeft me zo geholpen ook om verbinding te voelen toen ik moest bevallen. De zielsafstemming gaf me kracht en vertrouwen. De ogen die zoveel wijsheid uitstraalde die  je beschreef in de zielsafstemming, zag ik meteen toen ik mijn dochter in mijn armen had. 

Dank voor wat je allemaal doet Evelien 

Orgineel Cadeau 

Ben je op zoek naar een leuk en orgineel cadeau: geef een Cadeaubon voor een Massage healing.

 

Wil je liever alleen een zwangerschapsmassage healing plannen?