Licht Kracht sessie

“Ben jij klaar om te kijken, voelen en ervaren wat jou tegenhoudt om te doen wat je graag zou willen?”

0

Je vind het moeilijk om je zelf op de eerste plek te zetten?

0

Je loopt elke keer tegen dezelfde blokkade en of patronen aan?

0

Je hebt klachten en wil graag weten wat het je wil vertellen?

 

Een innerlijke reis
Op dit moment bied ik geen Licht kracht sessie meer aan, alleen maar licht kracht reizen, dit omdat ik van mening ben dat je met 1 sessie het niet volledig kan integreren.

 

Ik verwijs je dan ook door naar een lichtkracht reis

Iedereen is uniek. Een Licht Kracht sessie is dan ook niet standaard. Je bent welkom in mijn praktijk , online via zoom of in de natuur, waar we beginnen met een kort gesprekje, zodat je kan vertellen wat er speelt of wat voor thema je hebt voor de sessie. Ik stem me af op jou en met het universum om zo een sessie te vormen die nodig is op dat moment.

Samen gaan we op reis; ‘Uit het hoofd – Naar het gevoel’ om te kijken wat er onder een klacht/ thema speelt en ik zet dan intuïtief energetische tools, meditatie, ontspanningsoefeningen, rituelen in om je meer in balans te krijgen. Naast energetische therapie zal ik ook een intuïtieve (familie) opstelling inzetten.

Door het Zichtbaar te maken en het te doorvoelen wat er gezien wil worden, kan de energie weer stromen. De sessie zelf zal al veel in gang zetten,
tijdens de sessie zal ik voelen wat nog meer aandacht mag hebben en op wie ik me mag afstemmen tijdens een zielsafstemming. Dit kan een persoon zijn (jezelf, kind, overleden dierbare, gids) of  op een bepaalde periode  (bijvoorbeeld geboorte, vorig leven) hier zal ik dan een zielsafstemming op  maken. Dit gaat in overleg met jou en kun je vragen naar me toe mailen die ik meeneem tijdens de afstemming.
Alles wat ik hoor zie en voel verwerk ik in een verslag wat je digitaal van me krijgt (meestal 3 a 4 bladzijde), zodat je het rustig kan doorlezen.

Regelmatig komt het voor dat tijdens een sessie een ongeboren kindje naar voren komt of herinner je dat je een alleengeboren tweeling bent. Het is dan zo ontzettend mooi om van jouw ongeboren kindje of jouw tweelinghelft nog een zielsafstemming te ontvangen.
Ik luister zuiver en puur naar dat wat gehoord wil worden en vraag door.

Naast de Licht Kracht sessie en Zielsafstemming. Krijg je van mij een afgestemde kracht edelsteen. Deze krijg je tijdens de sessie of ik stuur  op na de Zielsafstemming. Vertrouw erop dat ik voel wanneer dit passend is.

1 week na de Zielsafstemming hebben we nog een na belmoment, omdat dit alles veel in gang zet is het fijn om nog even een gesprekje te hebben.

Wil jij de commitment aangaan om diepgewortelde overtuigingen, blokkades te helen om te meer te kunnen leven in het moment, te genieten door te luisteren naar je intuitie met plezier en passie.  Een intensieve transformeerende, afgestemd traject van 2 tot 10 maanden, dan raad ik je  een Licht Kracht reis aan.  Ik begeleid je door verschillende thema’s, overtuigingen, blokkades zichtbaar te maken en doorvoelen. De kracht van je voorouders, jouw innerlijke wijsheid die je door de jaren heen en vorige levens hebt opgebouwd voelen. Je energie trilling verhogen. Om zo te stralen vanuit je hart, vanuit je ziel, vanuit jouw zijn.

 

Laat mij je begeleiden

Zuiver en puur zal ik je begeleiden. In liefdevolle zachte kracht.
Voel je welkom. 

Ervaringen van mijn cliënten 

Ik had nog nooit gehoord van een opstelling met behulp van blaadjes. Ik  kon moeilijk een keuze maken tussen 2 banen. We hebben alle keuzes opgestelt. Dat je zoveel kunt voelen op zo’n blaadje! Er kwam zoveel terug, ook het gevoel dat ik als kind al had, dat ik moest zorgen voor mijn ouders. Door dit te zien en te voelen, leek het net of alle puzzestukjes op zijn plaats vielen. Ik snapte waar het vandaan kwam.  Door dit inzicht kon ik de baan kiezen waar ik zelf een goed gevoel bij had.

Anouk

Dankjewel Evelien voor de opstelling die ik bij je in de praktijk heb gehad. Het voelen en vooral zien van mijn innerlijk kind, was zo belangrijk voor me. 

Maya

Wil je liever eerst contact ?

Dat kan, dan plan ik 30 min gratis energetische ondersteuning