Licht Kracht sessie

“Boek een sessie van 30 of 60 minuten voor meer inzicht en helderheid “

0

Een korte sessie voor meer helderheid

0

Je loopt elke keer tegen dezelfde blokkade en of patronen aan?

0

Je hebt klachten en wil graag weten wat het je wil vertellen?

Tijdens de sessie stem ik me af op jou en het universum, om een sessie te creëren die op dat moment nodig is. We gaan  ‘Van het hoofd naar het gevoel’, waarbij we kijken naar wat er onder een klacht/thema speelt. Ik maak intuïtief gebruik van energetische tools, meditatie, ontspanningsoefeningen, innerlijk kindwerk, schaduwwerk, healing en/of rituelen om je meer in balans te brengen. Daarnaast kan ik ook een intuïtieve (familie) opstelling inzetten, waarbij ik op dat moment aanvoel wat er nodig is. Door het zichtbaar te maken en te doorvoelen wat gezien wil worden, kan de energie weer stromen.
Je kunt kiezen tussen LichtKracht sessies van 30 minuten of 60 minuten in mijn praktijk, online via Zoom of al wandelend in de natuur.

Als je de commitment wilt aangaan om diepgewortelde overtuigingen en blokkades te helen, zodat je meer kunt leven in het moment en kunt genieten door te luisteren naar je intuïtie met plezier en passie, raad ik je een intensieve transformeerende Licht Kracht reis aan van 2 tot 10 maanden. Ik begeleid je door verschillende thema’s, overtuigingen en blokkades zichtbaar te maken en te doorvoelen. Hierbij voel je ook de kracht van je voorouders en jouw innerlijke wijsheid die je door de jaren heen en vorige levens hebt opgebouwd. Samen verhogen we je energietrilling, zodat je kunt stralen vanuit je hart, je ziel en je ware zijn.

Laat mij je begeleiden op een zuivere en pure wijze. Ik zal je omringen met liefdevolle en zachte kracht. Voel je welkom.

Ervaringen van mijn cliënten 

Ik heb bij Evelien een LichtKrachtreis gedaan, waar ik zoveel heb geleerd en waar ze veel zichtbaar heeft gemaakt waar de patronen vandaan kwamen en waar mijn kracht zit. Toch vind ik het fijn dat ik ook losse lichtKracht sessies kan plannen van 30 minuten, als ik wil sparren, dan heb ik gewoon heel snel helderheid en kan ik zelf weer aan de slag 

Hilde

Wauw, dat was fijn een consult van 1 uur te krijgen, waar ik meer zicht heb gekregen hoe ik om moet gaan met mijn gevoelige kindje van 3 en wat hij nodig heeft, wat me ontzettend heeft geraakt en waar Evelien ook weer tips heeft gegeven, waar ik aan kan werken, met kleine oefeningen. 

Marieke

LichtKracht sessie van 30 minuten in mijn praktijk  of via zoom 

 

LichtKracht sessie van 60 minuten in mijn praktijk ,in de natuur of online via zoom

 

Wil je liever eerst contact ?

Dat kan, dan plan ik 30 min gratis energetische ondersteuning