LichtKracht groepshealing online

“In je eigen omgeving een healing ontvangen”

0

Licktkracht Groepshealing online

0

Ontvang een healing terwijl jij in je eigen omgeving bent

0

Elke Lichtkracht groepshealing heeft een ander thema

licht kracht groepshealing online

Hoe werkt het

Je meld je  voor een online lichtkracht groepshealing zie data in mijn agenda.  Je krijgt van mij een betaalverzoek, zodra de betaling is gedaan, krijg je van mij een uitnodiging voor de Groepshealing via de mail, waar ook de link in staat voor de Zoom meeting. 
Je zorgt dat je op een rustige plek bent, waar je niet gestoord kan worden, met je mobiel, laptop of tablet.  Een paar minuten voor  aanvang log je in. Ik zal je welkom heten en op het tijdstip starten met een korte uitleg en meditatie of visualisatie zodat je, je volledig kan ontspannen. Ik stem me af op de helende energie van het universum, engelen, een krachtplek of opgestegen meesters. Elke healing heeft een ander thema.   Daarnaast stem ik me af op alle mensen in de groep en geef zo de energie door die jij mag ontvangen. De energie bepaalt zelf, samen met jouw energie, ziel, lichaam, waar de healing voor jou nodig is op dat moment.
Tijdens de healing kan je tintelingen ervaren, je kunt je relaxt gaan voelen of wat lichamelijke pijn(tjes) ervaren.

Waarom een online lichtkracht groepshealing?
Tijd voor jezelf, een meditatie/visualisatie en het herstellen van je energielichaam. Dit alles in je eigen omgeving.  Je energie gaat naar een hogere frequentie, dat kan eerst gepaard gaan met vermoeidheid. Elk lichaam reageert anders, soms merk je bijna niks.
Luister de dagen na de healing goed naar je lichaam en drink wat meer water dan normaal.
De healing werkt een tijd door.

 

 

 

Voel je welkom.

Ik heet  je graag welkom om deel te nemen aan een Lichtkracht groepshealing online die ik wekelijks geef. kijk in mijn agenda voor de actuele data.
OP DIT MOMENT GEEF IK HELAAS GEEN  ONLINE GROEPSHEALING

Lieve  groet,

Evelien