LichtKracht healing met Kracht steen

‘Maak verbinding met de edelsteen’

1 Kracht steen in een gehaakt buideltje

1 zakje Himalaya zout met druppels etherische olie

5x een korte Lichtkracht healing op audio

Verbinding maken met de edelsteen

Ontvang 5 Lichtkracht healingen

Echt een cadeau voor jezelf

Met mijn stem en energie begeleid ik je  

5 dagen lang neem ik je mee via mijn stem en energie in korte lichtkracht healingen.  Deze heb ik opgenomen voor je en die krijg  je 5 dagen lang van me via de mail, zodat je die op jou gewenste tijd kan beluisteren. 
Via de post krijg je een pakketje opgestuurd van me met de Krachtsteen (edelsteen) die je hebt uitgekozen. In het pakketje vind je ook een zakje met Himalaya zout met de heerlijk geurende etherische olie. Die je gaat gebruiken voor een voetenbadje, terwijl je de lichtkracht healing beluisterd. 

De collectie stenen en lichtkrachthealingen worden snel uitgebreid. 

 

 

Witte jade

Lichtkracht healing Witte Jade
1 x witte jade
1x zakje met himalaya zout en druppels etherische olie 
5 dagen lang korte Lichtkracht healing via de mail van 7 minuten  tot 12 minuten die je in je eigen omgeving kan beluisteren. 

€45,-

5 op voorraad