Vrouwenkracht cirkel

online

“De kracht van sisters, de kracht van verbinding”

\

Voel jij het verlangen om je te verbinden met gelijkgestemden?

\

6 x op de eerste maandag van de maand online samen zijn. Verbinding, steun, delen, helen in alle veiligheid en kwestbaarheid, de kracht voelen van sisterhood.

\

Elke maand een ander thema.

\

Elke maand stem ik me af op een wijze vrouw die ons is voor gegaan en krijg je een korte persoonlijke boodschap van haar.

vrouwenkrachtcirkel
Vrouwenkracht cirkel

Vrouwenkracht cirkel online

Het heeft even geduurd voordat ik de vrouwenkracht cirkel mocht starten. Ik mocht eerst zelf nog dingen aan gaan en doorvoelen. Maar de roep van de wijze vrouwen die ons voor zijn gegaan werd sterker en sterker.
En nu is het zo ver en mag ik jullie begeleiden in liefde en licht in de sacred place van de vrouwenkracht cirkel.  Online samen zijn via Zoom in jouw eigen omgeving.
6 x een vrouwenkracht cirkel online op de eerste maandag van de maand van 20.30 tot 22.00 uur  door middel van zoom in een kleine groep van max. 8  vrouwen.
Elke maand een ander thema. Ik zal bij het begin van elk samen zijn voelen in de groep welk thema er speelt. Samen maken we daar een keuze in. We beginnen met een meditatie/ visualisatie en geven zo ruimte aan wat er mag ontstaan. We delen, helen en laten zijn. 
Ik stem me elke maand ook af op een wijze vrouw die ons voor is gegaan. Elke maand  krijg je een persoonlijke korte boodschap van deze wijze vrouw. 
Voel jij de roep van deze vrouwenkrachtcirkel? 

 

Wees welkom lieve sister

Ik heet je graag welkom in deze vrouwenkracht cirkel. Waar ik je zal begeleiden in liefde en licht.

Veel liefs,

Evelien

 

 

Vertrouw op je Intuïtie

Delen en helen

Samen zijn met sisters

Persoonlijke en Spirituele groei

Meld je aan voor de online vrouwenkrachtcirkel