Energetische therapie, intuïtieve (familie) opstellingen, massage healing, vrouwenkracht cirkels en Licht kracht healing cirkel Oss

Ontdek wat ik voor je kan doen d.m.v. Energetische therapie en intuïtieve (familie) opstellingen in mijn praktijk in Oss

Straal vanuit je hart Oss, voor spirituele en persoonlijke groei.

Meer leven vanuit je intuïtie, waardoor je dichtbij jezelf blijft en je energie gecentreerd is. Bewust genieten van het leven. Ik help je door  energetische therapie sessies 1 op 1 in mijn praktijk in Oss of in de natuur voor spirituele en persoonlijke groei. Iedereen is anders een of intuïtieve  opstelling is dan ook  altijd anders. Ik verbind me met jou Ziel, jou energie en voel wat ik mag inzetten om zo een  sessie te starten. In liefde en licht begeleid ik jouw innerlijke reis, voor spirituele en persoonlijke groei.  We kijken samen naar wat er onder een lichamelijke klacht, een verlangen, een blokkade of overtuiging gaat.  Dit is ook mogelijk op afstand, in mijn praktijk of al wandelend in de natuur.

Wil jij liever in een kleine groep gelijkgestemden meer verbinding met je intuïtie doe dan mee aan een Licht kracht healing cirkel of ben je opzoek naar een vaste groep om samen te helen, delen in alle kwetsbaarheid en kracht dan is de vrouwenkracht Cirkel passender voor je. 

Ben je nieuwsgierig wat ik voor je kan doen? Meld je aan voor 30 minuten gratis energetische ondersteuning. 

 

Energetische therapie Oss

De eerste sessie die ik bij Evelien had, gaf al zoveel inzicht. Ik had zoveel emoties weggestopt na een miskraam, wat daarna alleen maar opstapelde en uiteindelijk thuis belande met een burnout. Ik heb meerdere sessies gehad, wat was het bijzonder. Naast de inzichten en praktische tips vond ik het zo fijn. Ik werd echt gezien door Evelien. 

Esmee

Stil zitten en mijn verhaal doen vind ik niet fijn. De energetische sessie vond al wandelend plaats. Een uitkomst voor mij, niet in een kamer zitten, maar wandelen in de natuur gaf mij een vrij gevoel. In de natuur heeft ze een intuitieve opstelling gedaan. Heel apart, wat ik allemaal voelde en wat er los kwam, ik kan het moeilijk omschrijven, maar het heeft zo veel gebracht. Ze weet zo goed de kern te raken. 

Manuela

Energetische therapie, Zielsafstemmingen, Massage en Opstellingen in Oss.

In mijn praktijk in Oss kun je terecht voor Energetische therapie. Spirituele en persoonlijke groei  
Naast energetische sessies kun je ook bij me terecht voor massage healing, zielsafstemmingen en (familie)opstellingen. Geef ik Licht kracht healing Cirkels en Vrouwenkracht Cirkels.

 

Tarieven Energetische therapie Oss

 

Oude litherweg 5
Oss, Noord-Brabant 5346RN
Nederland
Telefoon: 0651810889
E-mail: info@straalvanuitjehart.nl
URL: https://straalvanuitjehart.nl/
Maandag9:00 - 17:00
Dinsdag9:00 - 17:00
Woensdag9:00 - 17:00
Donderdag9:00 - 17:00
Vrijdag9:00 - 17:00
Zaterdag9:00 - 17:00
Zondag9:00 - 17:00

Energetische therapie Oss

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor een energetische sessie in Oss.

14 + 14 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.