Inzicht krijgen door je te verbinden met je intuïtie

“Verbinding, samen zijn, intuïtief ruimte geven aan wat er mag ontstaan”

0

Heb jij moeite om je grenzen aan te geven?

Eigenlijk voel je dat je nee moet zeggen, toch zeg je ja. Voor de ander, een keer is dat oke, maar wat als je dat steeds vaker doet, wat dan?

0

Je bent opzoek naar gelijkgestemden?

Je wilt graag over delen en helen met andere hoogsensitieve vrouwen.

0

Eigenlijk vind je het moeilijk om tijd voor je zelf te plannen?

Je vind het eigenlijk moeilijk om tijd voor jezelf te plannen en toch voel je het  verlangen om een dag(en) echt voor jou alleen te plannen met gelijkgestemden.

Je verbinden met je Intuïtie

Vertrouwen op je intuïtie,  jouw kracht. Die oerkracht in jou en vandaar uit je keuzes maakt. Gedachten, patronen en overtuigingen die je niet meer dienen loslaten, door inzicht te krijgen waar deze vandaan komen. Diepere lagen aanraken en doorvoelen om zo weer meer in balans te komen en je energie weer meer te laten stromen.
Dit alles in een groep, door intuïtief van buiten naar binnen.

 

 

Wij begeleiden je.

Door een veilige setting te creëren, ons af te stemmen op de energie van de groep, het thema en het universum begeleiden we je. Heidi Schut en ik zijn er voor je, om te kijken wat jouw tegenhoudt om meer in je kracht te komen.
Onze samenwerking is onze kracht, we vullen elkaar aan. Beide zijn we energetisch therapeuten en vinden het geweldig om met groepen te werken, in opstellingen, met rituelen, de natuur en dat alles in verbinding met het universum.
Naast intuïtief van buiten naar binnen die we samen organiseren hebben we beide een eigen praktijk: Heidi heeft een praktijk in Doetichem; Praktijk Měilì en ik heb een praktijk in Oss: Straal vanuit je hart. Bij ons beide kun je ook terecht voor 1 op 1 sessies.

 

 

Vertrouw op je Intuïtie

Loslaten van overtuigingen, blokkades en ballast die je niet meer dienen

Samen zijn met gelijkgestemden

Persoonlijke en Spirituele groei

Ervaringen van onze cliënten 

Verbinden, samen zijn, veilig voelen en delen. Herkenning, erkenning, gezelligheid en openheid. Onderzoekend en spontaan samen zijn, samen helen, samen ontdekken. Een bijzondere dag die jezelf moet ervaren om het helemaal te kunnen voelen

Nicky

Verbinding in groepsverband

Wil jij graag meer verbinding met je intuïtie ?

Laten we samen kijken hoe ik je kan helpen.

Voel jij het verlangen om vanuit verbinding te leven met je intuïtie?