Licht Kracht ondersteuning

30 minuten gratis

“Voor jou, je kind of je huisdier om je te ondersteunen en te helpen vanuit liefde en licht”

 Wat gebeurt er veel in deze tijd waar we nu in leven.
Onzekerheid, angst, collectieve angst, innerlijke strijd, maar ook juist bewustwording.
Een uitnodiging om naar binnen te keren om te kijken en te voelen waar jij je prioriteiten stelt en wat je belangrijk vind. 

Wat doet het met jou? Wat doet het met je lijf, je energie?
Om je te helpen, te ondersteunen, te luisteren en je op weg te helpen, bied ik gratis energetische ondersteuning aan
van 30 minuten.  

Je kunt de gratis Licht Kracht ondersteuning ook gebruiken als je graag kennis wilt maken of ervaren wat ik voor je kan doen met een bepaald vraagstuk voor jezelf ,voor je kind (tot 10 jaar) of je huisdier.  Je kind hoeft zelf niet aanwezig te zijn tijdens de ondersteuning. 

De ondersteuning is afgestemd op jou energie, wat er ontstaat tijdens ons gesprek is altijd ander, dit kan onder andere een healing, opstelling, meditatie of ritueel zijn. 

Het is altijd passend voor jou…

Heb je al een ondersteuning ontvangen, maar wil je graag nog een sessie van 30 of 60 minuten? Klik hier voor een afspraak .

Eenmalig  gratis  Licht Kracht  ondersteuning van 30 min.  

9

Keuze tussen individuele  ondersteuning voor jou  je kind (onder de 10 jaar) of huisdier  via zoom, telefonisch of al wandelend in de natuur ( dit kan alleen in Oss)

9

Maximaal een aanvraag per persoon

Heb je al een ondersteuning ontvangen, maar wil je graag nog een sessie van 30 of 60 minuten? Klik hier voor een afspraak .

Evelien heeft mij heel erg geholpen met haar wandeling sessie in het bos. Ik liep op een gegeven moment tegen dingen aan in het leven die zich bleven herhalen en waar ik niets mee deed of diep weg stopte en dacht nu moet ik hier iets mee. Ik was al op de goede weg om mijn levenstijl te veranderen door gezonder te eten en te sporten. Maar in mijn hoofd zat het nog niet lekker, daar mag ook verandering in komen. En zo kwam ik via haar zus in contact met Evelien. Ze voelt je heel goed aan. Geeft fijne feedback en handvaten mee. Die ik nog toepas als ik ergens mee zit.
Straal vanuit je hart is echt een aanrader✨🙏🏼

Chantal

De ondersteuning van Evelien was heel fijn. Evelien is heel sensitief, voor m’n gevoel zag en voelde ze alles. Daarnaast werd er direct een veilige sfeer gecreëerd. Daardoor mocht ik er zijn, en was alles wat er gebeurde goed. Naast dat alles er mocht zijn, kreeg ik fijne tips waar ik direct wat aan had.

Vera

Een online ondersteuning gehad, ook al was het online, de sessie ging diep. Ik ben je ontzettend dankbaar. 

E

Ik volgde je al een tijdje online. Elke keer dacht ik ja dat wil ik wel ervaren, toch vond ik het spannend en stelde ik het maar uit. Ik zat in een moelijke situatie en had moeite om overzicht te krijgen. Dat heb je me gegeven, dicht bij mezelf blijven. Je hebt zelfs nog een korte meditatie gestuurd. Die ik vaak beluister. Ik had het eigenlijk veel eerder moeten doen. Dus voor al die mensen die hetzelfde denken zoals ik dat deed. Gewoon doen. 

B.

Plan een afspraak