Verbinding 1 op 1

energetische sessies

“Intuition doesn’t lie
Vibes are real
Energy doesn’t lie
Tune in.”

Dit zijn de mogelijkheden

Energetische sessie

Samen gaan we op reis; ‘Uit het hoofd – Naar het gevoel’ om te kijken wat er onder een klacht/ thema speelt en ik zet dan intuïtief energetische tools in om je meer in balans te krijgen.

Zielsafstemming

In een Zielsafstemming maak ik contact met het onderbewuste op telepathische wijze. Ik luister dan op een diepere laag, in de energie. Ik vraag hoe het met je gaat en wat je op dat moment nodig hebt. Zo vinden we antwoorden. 

Intuïtieve (familie) opstelling

Ben jij klaar om te kijken, voelen en ervaren wat jou tegenhoudt om te doen wat je graag zou willen? Wat wil er graag gezien worden? Een opstelling kan je meer inzichten geven. Dit doe ik d.m.v. een, een op een sessie bij mij in de praktijk of d.m.v. een groepsopstelling.

Straal vanuit je hart trajecten

Ga jij de commitment aan om een afgestemd traject in te gaan waarbij ik een combinatie maak van energetische sessies, zielsafstemmimg, (familie) opstelling, rituelen, ontspanningsoefeningen en wandelcoaching.

Massage en healing

Tijd voor jezelf.
Je mag heerlijk ontspannen 
tijdens een full body massage en healing van een uur.

Laat mij je begeleiden

Door een veilige setting te creëren, me af te stemmen op jou energie, begeleid ik je om te kijken wat jouw tegenhoudt om meer in je kracht te komen.
Dit kan op afstand, in mijn praktijk of in de natuur.

 

 

Wil jij graag een afspraak maken voor een 1 op 1 sessie?

Laten we samen kijken hoe ik je kan helpen.

Ervaringen van mijn cliënten

3 keer heb ik een energetische sessie gehad bij Evelien. Het was zeer verhelderend en heeft me echt opweg geholpen. Het fijnst vond ik de sessies al wandelend in de natuur. 

Amanda

Voor al mijn 3 kinderen heb ik een Zielsafstemming bij Evelien laten maken. Prachtig, herkenning en veel tips gekregen. Het heeft veel veranderd en ik kijk nu ook heel anders naar mijn kinderen, ik begrijp ze meer. 

Marieke

Wil jij graag een gesprek om te kijken welke sessie het beste past?

Laten we samen kijken hoe ik je kan helpen.