Zielsafstemming

‘Voor jezelf of je kind’

Zit je niet lekker in je vel.

Voel je onrust, maar kan je het niet helemaal plaatsen waar het vandaan komt.

Loop je elke keer weer tegen een bepaalde blokkade aan in je leven.

Wil jij meer jezelf of je kind begrijpen .

Puur en zuiver zal ik me afstemmen op je ziel, onderbewuste en alles wat ik hoor, zie en voel beschrijf ik in een verslag. 

Voor jezelf

Voor je kind

Laat mij in de energie naar je luisteren

In de energie maak ik contact met je, je kind of overleden dierbare.
Ik luister en vraag door om zo meer inzicht te krijgen op je vragen of blokkades.  Zuiver en puur zal ik luisteren. Voor een Zielsafstemming hoef je dus niet naar mijn praktijk te komen, dit gebeurt allemaal op afstand.
Soms is het nodig om te kijken naar  je geboorte of verder dan dit leven waar je nu in leeft en ligt de oorsprong van een blokkade in je vorige leven of kijk ik naar het familiesysteem. Vaak geef ik tijdens de Zielsafstemming, een healing, begeleid ik entiteiten naar het licht of communiceer ik met andere spirits.

Een Zielsafstemming is vaak een start van een persoonlijk en spiritueel proces, waar ik je verder in kan begeleiden tijdens een traject of een losse sessie.

 

 

 Een Zielsafstemming pakket

Wat ben  ik ongelofelijk blij om dit pakket speciaal samen te stellen voor jou of je kind. 
Hierbij krijg je de Zielsafstemming opgestuurd in een brievenbuspakketje(en ook digitaal), met daarbij een steen die ik afstem op jou of je kind. De steen gebruik tijdens een healing in de zielsafstemming, naast haar eigen energie die de kracht steen bezit, zal ik daarbij ook de energie stoppen die jij op dit moment nodig hebt. De steen zit verpakt in een door mij met liefde gehaakt buideltje. Met daarbij een affirmatie die je kan opzeggen als je de steen vast hebt.
In het zielsafstemming pakket zit ook een doosje met himalaya zout met druppels etherische olie, die ook weer afgestemd is. Het zout kun je gebruiken voor 2 x een voetenbadje of kun je naast je bed zetten om voor dat je gaat slapen nog even aan te ruiken.
Een geweldig speciaal pakket..
1 week nadat je alles hebt ontvangen volgt er een na bel moment.

Ben je zwanger en wil je graag een zielsafstemming voor de baby in je buik, dan heb ik een heel speciaal en mooi pakket; In verbinding met je baby

Wil je dit speciale cadeau geven aan iemand, dan kun je een cadeau bon geven en kan diegene het zielsafstemming pakket zelf aanvragen.

Wil je alleen een zielsafstemming per mail dan kan dat ook.  

Zielsafstemming pakket

Hoe gaat het in zijn werk?

Hoe gaat  het in zijn werk?
Download  het begeleidend schrijven, daar staat precies in wat ik nodig heb om een Zielsafstemming pakket te maken. Lees het goed door, mocht je nog vragen neem dan contact met me op.
Voor kinderen ouder dan 10 jaar heb ik ook toestemming nodig van hen zelf.

Besluit je na het lezen van het begeleidend schrijven om een zielsafstemming pakket te bestellen. Via onderstaande knop kun je een zielsafstemming pakket betalen, als je betaald hebt ontvang ik graag alle gegevens zoals in het begeleidend schrijven staat. Deze gegevens mogen gemaild worden naar info@straalvanuitjehart.nl

Zielsafstemming pakket voor je kind

Zielsafstemming pakket voor  jezelf

Zielsafstemming per mail

Een zielsafstemming geeft helderheid en helpt je antwoorden te vinden

Geeft inzicht op vragen

Handvatten

Ervaringen van mijn cliënten 

De Zielsafstemming had ik nog niet geopend of er rolden al tranen over mijn gezicht. Een aparte gewaarwording. De tranen bleven tijdens het lezen maar komen, het gaf me een stuk herkening en erkening. Opluchting en rust.

Iris

Voor onze dochter van 6 hebben we de zielsafstemming gedaan. Waar ik eerst nog mijn twijfels had, ben ik nu helemaal blij met het resultaat. Het kwam wel binnen, maar gaf ons inzicht en kennis over wat er bij haar speelde. Wat ze van anderen verwacht of waar ze juist niets mee kan. We kunnen hier nu beter op inspelen en dit brengt meer balans en rust terug in het gezin en onze band samen. 

Jacky

Mijn zoontje van 1 was erg onrustig, vooral als hij naar bed moest. Via via kwam ik bij Evelien terecht en heeft ze een Zielsafstemming voor mijn zoontje gemaakt. Ze heeft een entiteit weggehaald en mooie boodschappen doorgegeven. Mijn zoontje gaat nu veel rustiger naar bed. Ik weet nu beter hoe ik met zijn gevoeligheid mag omgaan en daar ben ik Evelien erg dankbaar voor. 

Daniek

Mooi treffend weer… heel fijn!

Wat een bijzondere ervaring, we hebben een zielsafstemming laten doen van beide kinderen. Om zo antwoorden te krijgen op vragen die de kinderen ons niet in woorden aan konden vertellen, maar via hun energieën wel aan Evelien vertelde, en zo kwam bh e t weer bij ons terecht. Het heeft ons geholpen om de kinderen beter te begrijpen. Daarbij hebben we ook een zielsafstemming voor onszelf gedaan. En jeetje wat was dat confronterend maar zo mooi. Het helpt mij persoonlijk om me verder te ontwikkelen met kleine stapjes vooruit. Mijn man heeft contact gehad via de afstemming met zijn overleden vader heel bijzonder 🙏. Bij twijfel van wel of niet doen zeg ik doe het!

Marianne

Wil jij graag een Zielsafstemming aanvragen?

Veelgestelde vragen

Wordt een Zielafstemming vergoed?

Nee, helaas worden mijn diensten niet vergoed door de verzekering.

Moet ik naar je praktijk toe komen voor een Zielsafstemming?

Nee, je hoeft hiervoor niet naar mij toe te komen, het gebeurt allemaal op afstand. Je hoeft ook niet klaar te zitten voor de Zielsafstemming, je kunt gewoon doorgaan met je dag. 

Welke vragen kan ik stellen ?

In principe kunnen alle vragen worden gesteld, en net zo veel als je wilt. Het is echter niet gezegd dat ook op alle vragen een antwoord zal komen, dat bepaalt uiteindelijk alleen degene op wie afgestemd wordt vanuit het onderbewuste.
Er worden geen toekomstvoorspellingen gedaan. Wel kunnen aspecten, keuzes of handelingen naar voren komen die naar de toekomst toe van belang zijn, maar die altijd nog ten uitvoer gebracht zullen moeten worden.