Zielsafstemming

“Voor jezelf, je kind of overleden dierbare.”

0

Je wilt graag je kind helpen, maar je weet niet hoe?

Je zit met je handen in het haar. Een gesprek of andere technieken waarover je leest werken niet. Je weet gewoon niet meer hoe je je kind het beste helpt.

0

Ben je zelf vaak onrustig of zit je niet lekker in je vel?

Je hebt weinig  energie, maar je kunt niet helemaal je vinger er op leggen waar dat vandaan komt? 

0

Je wilt nog zo graag een boodschap ontvangen van een overleden dierbare?

Het afscheid van een dierbare kan heel moeilijk zijn. Het brengt verdriet en misschien ben je achtergebleven met onbeantwoorde vragen.

Een zielsafstemming

In een Zielsafstemming maak ik contact met het onderbewuste op telepathische wijze. Ik luister dan op een diepere laag, in de energie. Ik vraag hoe het met je gaat en wat je op dat moment nodig hebt. Zo vinden we antwoorden.

Ik beschrijf wat ik voel, zie en hoor? Je ontvangt digitaal een verslag. Dit kun je een rustig moment lezen. Een Zielsafstemming kan lang doorwerken. Pak hem er na een tijdje weer eens bij, er zullen waarschijnlijk nog dingen in staan die dan pas tot je doordringen. Neem je tijd.

Zo werkt het
Bij een Zielsafstemming leg ik contact d.m.v. een foto van de persoon op wie ik afstem en de naam en geboortedatum. Op telepathische wijze maak ik contact met het onderbewuste (afstemmen).

Je hoeft hiervoor niet naar mij toe te komen, het gebeurt allemaal op afstand. Je hoeft ook niet klaar te zitten voor de Zielsafstemming, je kunt gewoon doorgaan met je dag. Het enige wat je moet doen is er voor open staan.

Wat vraag ik je
We kijken samen naar het leven en waar je hulp bij kan gebruiken. Ik luister en help om antwoorden te vinden.

 

 

Laat mij in de energie naar je luisteren

In de energie maak ik contact met  je. Ik luister en vraag door om zo meer inzicht te krijgen op je vragen of blokkades.  Zuiver en puur zal ik luisteren. Soms is het nodig om te kijken naar  je geboorte of verder dan dit leven waar je nu in leeft en ligt de oorsprong van een blokkade in je vorige leven of kijk ik naar het familiesysteem.

Een Zielsafstemming is vaak een start van een persoonlijk en spiritueel proces, waar ik je verder in kan begeleiden tijdens een traject of een losse sessie.

 

Een zielsafstemming geeft helderheid en helpt je antwoorden te vinden

Geeft inzicht op vragen

Handvatten

Ervaringen van mijn cliënten 

De Zielsafstemming had ik nog niet geopend of er rolden al tranen over mijn gezicht. Een aparte gewaarwording. De tranen bleven tijdens het lezen maar komen, het gaf me een stuk herkening en erkening. Opluchting en rust.

Iris

Functie

Mijn zoontje van 1 was erg onrustig, vooral als hij naar bed moest. Via via kwam ik bij Evelien terecht en heeft ze een Zielsafstemming voor mijn zoontje gemaakt. Ze heeft een entiteit weggehaald en mooie boodschappen doorgegeven. Mijn zoontje gaat nu veel rustiger naar bed. Ik weet nu beter hoe ik met zijn gevoeligheid mag omgaan en daar ben ik Evelien erg dankbaar voor. 

Daniek

Wil jij graag een Zielsafstemming aanvragen?

Veelgestelde vragen

Kan ik ook een Zielsafstemming aanvragen voor mijn partner?

Nee, helaas is dat niet mogelijk. Je kunt alleen voor jezelf, je kind of een overleden dierbare aanvragen. Is je kind ouder dan 10 jaar dan heb ik ook zijn toestemming nodig om de Zielsafstemming te doen. 

Wordt een Zielafstemming vergoed?

Nee, helaas worden mijn diensten niet vergoed door de verzekering.

Moet ik naar je praktijk toe komen voor een Zielsafstemming?

Nee, je hoeft hiervoor niet naar mij toe te komen, het gebeurt allemaal op afstand. Je hoeft ook niet klaar te zitten voor de Zielsafstemming, je kunt gewoon doorgaan met je dag. 

Welke vragen kan ik stellen ?

In principe kunnen alle vragen worden gesteld, en net zo veel als je wilt. Het is echter niet gezegd dat ook op alle vragen een antwoord zal komen, dat bepaalt uiteindelijk alleen degene op wie afgestemd wordt vanuit het onderbewuste.
Er worden geen toekomstvoorspellingen gedaan. Wel kunnen aspecten, keuzes of handelingen naar voren komen die naar de toekomst toe van belang zijn, maar die altijd nog ten uitvoer gebracht zullen moeten worden.

Wil je liever eerst contact ?

Dat kan, dan plan ik een zoom of telefonisch consult van 15 min.