Home » Blog » Mijn ervaringen » Jouw grootsheid

Een stukje van een (regressie) sessie die ik graag met je  wil delen met toestemming van deze krachtige vrouw.

Oeeeei ik weet het niet hoor. Mijn grootsheid, dat vind ik heel, heel spannend, zegt de vrouw.
Waarom, vraag ik.
Weet ik niet, kan ik het niet zeggen, zegt ze terwijl ze haar ogen dicht heeft en haar schouders optrekt.
Wat gebeurt er in je lijf, vraag ik.
Ik voel heel veel zwaarte. Ik voel mijn schouders zwaarder en zwaarder worden, zegt ze en haar lichaamshouding verandert.
Voel het maar, laat het maar toe, wat wil de zwaarte je laten zien, voelen of laten horen. Wetend dat je zuiver en helder doorkrijgt wat je op dit moment mag zien, horen, voelen of weten.

Ik hoor dan in me, dan ben ik zichtbaar en voel ik dat ik meteen mijn adem inhoud. Ik ben bang wat er dan gaat komen, zegt de vrouw terwijl ze haar ogen gesloten heeft en haar hoofd naar beneden houdt.
Is dat van nu, vraag ik.
Nee, nee, dat is niet van nu, zegt de vrouw heel duidelijk.
Ze vertelt wat ze ziet in een vorig leven. Wat ze helemaal in haar lijf voelt. Het is intens, maar ze voelt aan alles dat ze mag kijken. Het nodig is om dat stuk te zien. Ze voelt dat ze daar een afspraak heeft gemaakt en er nog zoveel energetische koorden vastzitten, die los mogen, ik begeleid haar dat wat energetisch vastzit los te maken en haar lijf voelt een stuk lichter.
Als ik aan het einde van de sessie vraag of ze wil gaan staan en haar grootsheid wil voelen en ook echt haar lichaam en energie wil laten leiden als ze zichzelf verbind met haar grootsheid. Dan gaat ze staan en heel, heel langzaam vult heel de kamer met haar grootsheid. Ze staat in haar grootsheid en verankert het. Ze voelt in haar lijf waar ze de grootsheid het meest voelt en weet dat ze zich daar altijd mee kan verbinden.

Loop jij vast op bepaalde stukken en wil je ervaren wat ik voor je kan doen, plan een kennismaking sessie, een gratis Lichtkracht ondersteuning van 30 minuten waar ik je op weg help.

over mij

Evelien Sieben-Rothuis
Energetisch therapeut
Ik help je leven vanuit verbinding met je intuïtie d.m.v. 1 op 1 sessies en in groepen.

In verbinding

Interesante artikelen:

 

Inschrijven

Gerelateerde artikelen

Lemurië, een verloren oude beschaving

Lemurië, een verloren oude beschaving

Lemurië, een oude beschaving dat resoneert in de diepten van mijn ziel, die mijn spirituele reis verrijkt. De herinnering aan deze oude beschaving, met haar hoog spirituele bewustzijn. De energie van Lemurië, voelbaar en levendig, nodigt me uit om mijn eigen innerlijke kracht te omarmen. Als ik me afstem op de trillingen van Lemurië, besef ik nog meer dat ik deel uitmaak van een groter geheel. Het is een reis terug naar de oorsprong, een herontdekking van mijn essentie en een uitnodiging om mijn eigen unieke licht te laten stralen.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin