Home » Blog » Mijn ervaringen » Zielsdelen en vorige levens
Zielsdelen en vorige levens

Zielsdelen en vorige levens

door | 31 jan, 2023 | Mijn ervaringen, Spirituele groei

 

Als in een vorig leven een traumatische gebeurtenis is geweest en je bent gestorven tijdens deze gebeurtenis dan kan de ziel een stukje daar laten, een zielsdeel. Het stukje is als het ware bevroren. In het leven nu is dat deel verstopt in je onderbewuste. Diep weggestopt. En kan het soms getriggerd worden door bepaalde omstandigheden in het leven. Het kan dan dus zo maar zijn dat je niet begrijpt waarom je op bepaalde dingen zo sterk reageert of juist zo oordelend bent. Dit deel is vaak zo weggestopt en omringd door een overlevenings mechanisme , je kunt er onbewust veel oordelen over hebben en daarbij komt het ook dat, dit deel negatieve energie en zwaarte kunnen hebben, wat maakt dat het lastig kan zijn om naar dit deel te gaan Je kunt het lichamelijk ook echt voelen als je in de sessie zit. Zelfs als een paar dagen voor een sessie, kun je merken dat er veel wordt aangeraakt en eventueel al in je lijf voelbaar is.

Waarom zou je zielsdelen erkennen, doorvoelen en terughalen?
Alle delen van je ziel willen samen komen, healing ontvangen. Je ziel komt van de oorspronkelijke bron, waar het heel is.
Door bepaalde zielsdelen die achtergebleven zijn, kan ook zijn dat je voelt dat je teruggehouden wordt in je zielsmissie. Onbewust maak je bijvoorbeeld een associatie in dit leven dat het niet veilig is om je uit te spreken, om te staan voor je het lichtwerk dat je doet. Dit kan zijn dat een bepaald zielsdeel nog vast zit, omdat het bijvoorbeeld door zeer traumatische ervaring is omgekomen, omdat je heks, healer of stamoudste was en vervolgd werd. Of omdat je de verantwoordelijkheid niet meer
Het is zeker geen makkelijk proces, het vraagt aandacht om het in gang te zetten, om het te zien, te voelen en het te integreren. Het vraagt aandacht van jou in het dagelijkse leven.

Als oude ziel ben je al vaker gereïncarneerd. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat ik een tijd lang heb gedacht dat ik niet heel veel levens voor dit leven nu heb gehad. Ik kon mijn vinger er niet op leggen. Ik kon terug naar mijn leven in Lemurie, Atlantis, Egypte en zo nog 4 andere levens. Toch waren er grote stukken ertussen blanco en kon ik er niet bij. Totdat ik een sessie heb gehad waar ik in een leven kwam waar een zielsdeel zich volledig had teruggetrokken. Daar waar ik in een leven zat waar ik voor gek werd verklaard, maar waar ik zoveel binnenkreeg aan informatie, zoveel voelde maar er zoveel angst zat. Echt zoveel angst. Dat ik verward raakte en stemmen hoorde. Er verschrikkelijke dingen gebeurde, die door merg en  been gingen en dit niet aan kon, dat ik mezelf van het leven heb beroofd. Het was ontzettend heftig om dit te zien, te erkennen en te doorvoelen. Dat deel heeft er voor gezorgd dat ik heel veel weer herinnerde, dat ik nog meer mijn zielsmissie voelde en ik er niet meer omheen kan en wil. Het veilig en nodig is om in dit leven mijn zielsmissie te leiden. Door dit stuk in dit vorig leven aan te kijken kon ik de wijsheid van vele vele andere levens weer meer herinneren. Dat blijft een proces, maar de drive om mijn lichtkracht te laten zien  en om door mijn lichtkracht beweging te brengen in iemands leven en zijn of haar licht te herinneren, is groots en had ik zonder dit zielsdeel niet zo in deze mate kunnen voelen.

Wil je graag een sessie plannen dan raad ik een baarmoeder healing aan of  Licht kracht reis een afgestemd 1 op 1 traject om je te laten herinneren wat jouw kracht is.

Naast het een op een traject, bied ik ook een groepsopstelling aan in kleine groep met het thema JOUW Lichtkracht aan. Voor meer info zie mijn agenda.

Liefs,

Evelien

Vind je het blogartikel leuk en resoneert het met je? Luister dan naar de LichtKracht audio s die ik elke week opneem!

 

over mij

Evelien Sieben-Rothuis
Energetisch therapeut
Ik help je leven vanuit verbinding met je intuïtie d.m.v. 1 op 1 sessies en in groepen.

In verbinding

Interesante artikelen:

 

Inschrijven

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin