Home » Blog » energetisch » De alleengeboren tweeling

De alleengeboren tweeling

door | 11 jun, 2020 | energetisch

Daar waar jij zo klein, zo afhankelijk was. In jouw mama´s buik. Verbonden met haar, het bloed wat door jullie heen stroomde, de hartslag die je hoorde wat je in slaap suste en een geborgen gevoel gaf. Daar waar jij de warmte voelde van het zoete vruchtwater. Het begin van jouw leven. Teruggaan naar dat moment, teruggaan naar de tijd dat je in de buik zat van je mama, kan zoveel inzicht geven. Het bewust ervaren, want ook al was je zo klein, je voelde je mama´s energie. Je was zo verbonden met haar.

Naast verbonden zijn met je mama, kan het ook zijn dat je de buik deelde met een ander zieltje. Je broertje of zusje. Het komt vaker voor dan je denkt, dat je start met twee in de baarmoeder, maar dat in het begin van de zwangerschap eentje het niet overleeft. Het kan zijn dat je mama het niet eens in de gaten heeft gehad dat er twee in haar baarmoeder zaten. Je bent een alleengeboren tweeling. Dit kan al voor de eerste echo zijn geweest. Dan hoor ik je denken, heeft dat dan impact als jij de andere helft bent van de tweeling? Het kan heel veel impact hebben in je leven. Een gevoel van eenzaamheid of het verlangen naar eenheid wat je niet kunt plaatsen. Je start van dit leven is anders gelopen dan jij eigenlijk wilde, je wilde graag met zijn tweeën komen. Veel alleengeboren tweelingen zijn kindjes die veel huilen, hebben zo de aanraking en bevestiging nodig van een ander. Ze willen liever niet alleen zijn. Dit kan ook helemaal veranderen als je ouder wordt. Je wil jezelf graag bewijzen dat je het alleen kan, er ontstaat een overlevingsmechanisme, dat je meer vanuit je hoofd gaat leven dan vanuit je gevoel, want als je voelt wat er allemaal speelt in je lijf voel je ook zo het gemis. Dat wat je niet helemaal kan plaatsen, waarom dat is, wat dan weer verwarring geeft. Wat ik ook heb gezien bij cliënten is dat ze eigenlijk helemaal niet hier wilden zijn, er een soort van verlangen is naar de dood. Zich anders voelen, maar vooral zich alleen voelen. Door terug te gaan naar waar jouw leven nu begon, bij je mama in de buik, te voelen wat je daar hebt gevoeld, kan je inzicht geven, kunnen puzzelstukjes op zijn plek vallen. Dit kan door een energetische sessie, een zielsafstemming of een opstelling te ervaren. Er zijn verschillende manieren om terug te gaan naar die tijd. Voel vooral als je dit stuk leest wat het met je doet.

Ik vind het belangrijk dat er meer over dit thema wordt gedeeld, omdat het zoveel impact op iemands leven kan hebben.
Door een sessie kwam een moeder erachter dat haar kindje een van een tweeling was. Haar kindje was inmiddels tiener en had al een bewogen leven achter de rug. Tijdens de sessie vielen er puzzelstukjes in elkaar, ook over het onverklaarbare gedrag van haar tiener wat ze door de jaren had laten zien. De moeder vertelde haar tiener waar ze achter was gekomen. Tranen met tuiten en vooral de erkenning dat ze er een van een tweeling was, was zo´n inzicht voor haar. Nu snapte ze ook waarom ze zo een zusje miste, waarom ze altijd zo´n moeite had om alleen te slapen. In overleg heb ik een zielsafstemming mogen maken op het tweelingzusje voor het meisje. Dit heeft zo veel in gang gezet voor moeder en kind. Het ongeboren tweelingzusje vond het fijn dat ze gezien en gehoord werd. Het alleengeboren tweeling meisje vond het fijn dat ze boodschappen kon krijgen van haar zusje. Het hielp haar in haar rouwproces en helpt haar nog steeds, omdat ze de kracht van haar tweelingzusje ook voelt. Het verdriet is er nog en dat zal ook niet zomaar weggaan, maar het heeft ruimte gekregen, het mag er zijn.

Wil je ervaren wat ik voor je kan doen, plan dan hier een  afspraak voor gratis 30 min Licht Kracht ondersteuning. 

Liefs,

Evelien Sieben
Energetisch therapeut

over mij

Evelien Sieben-Rothuis
Energetisch therapeut
Ik help je leven vanuit verbinding met je intuïtie d.m.v. 1 op 1 sessies en in groepen.

In verbinding

Interesante artikelen:

 

Inschrijven

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin4