Home » Blog » Mijn ervaringen » Jij hoort ook bij het gezin!
Jjj hoort bij het gezin!

Jij hoort ook bij het gezin!

door | 4 mei, 2021 | energetisch, Mijn ervaringen

Jij hoort ook bij het gezin! Ieder kindje in het gezin verdient haar of zijn plekje, ook al was hij of zij nog maar heel klein of mocht hij of zij niet levend geboren worden.

Julie horen bij ons gezin
en hebben beide een naam.
Ik heb geen 2 kindjes, maar 4.
2 kinderen die helaas niet levend geboren mochten worden,
waar ik een miskraam van heb gehad.
Dat wil niet zeggen dat jullie er niet zijn, want jullie energie is voelbaar.
En ik ben dankbaar dat jullie er zijn.

Dit blogartikel schrijf ik voor jullie en alle ongeboren kindjes. 

Hoe vaak ik niet te horen heb gekregen toen ik een miskraam had toen ik 8 weken zwanger was:
“O ja, dat heb ik ook gehad, het is beter zo “of “ach vervelend, maar dat komt zo vaak voor.”
Intuïtief voelde ik het ook aan, dat er iets was, maar ik kon mijn vinger er niet opleggen, wat het was. Toen ik vloeide, werd het gevoel bevestigd. Wat was ik verdrietig. Een enorme dooddoener was dan ook; “Gelukkig dat je niet zo ver was in de zwangerschap.” Ergens snap ik dat mensen dat kunnen zeggen, maar dat maakte mijn verdriet niet minder.
Het was een heftige periode, omdat ik ook even twijfelde aan mijn eigen lichaam, hoezo kan mijn lichaam het kindje niet dragen. Heb ik dan iets verkeerds gedaan. Nee, dat had ik niet, ik leefde gezond en het was zo.Het verdriet als je een miskraam hebt, wordt naar mijn mening vaak zo onderschat. Daarnaast is het heel belangrijk dat het kindje een plekje krijgt in het familiesysteem. Mijn kinderen weten dat ik 2 miskramen heb gehad. Ieder kindje heeft ook een naam.

Tijdens intuïtieve opstellingen, komt het vaak voor dat er ongeboren kindjes naar voren komen. Die graag gezien en gevoeld willen worden. Soms willen ze nog meer vertellen, wat gebeurt tijdens de intuïtieve opstelling of erna tijdens een zielsafstemming. De energie kan dan weer stromen.
Ik heb vaker in mijn praktijk mama’s en papa’s gehad waarbij het verdriet was vastgezet, omdat ze na een miskraam, het gevoel hadden dat ze meteen door moesten. Dat het verdriet er niet mocht zijn, maar na jaren naar voren kwam. Het mag er allemaal zijn, het verdriet, de onmacht, misschien wel boosheid. De pijn niet vastzetten, maar voelen, waarna het meer kan stromen.
Naast dat het voor ouders fijn is en nodig is om het kindje te erkennen.
Is dit ook belangrijk voor de andere kind(eren). Het kan namelijk zo zijn dat je kind, onbewust de plek inneemt van het ongeboren kindje, dit kan zijn dat hij of zij het gevoel heeft zich te moeten bewijzen of het gevoel hebben dat er iets niet klopt, niet volledig kan leven, omdat hij of zij loyaal is aan het ongeboren kindje. Door het te doorvoelen, te erkennen en ervoor te kiezen om op je eigen plek te staan, kan het weer stromen in het systeem.
Zo werkt dit ook door in heel het familiesysteem van generatie op generatie.
Wil jij meer lezen over het familiesysteem dan raad ik je het boek aan van Els van Steijn: De fontein.

Wil je na het lezen van dit artikel mijn begeleiding via een Licht kracht sessie waar ik zichtbaar maak wat er gezien wil worden via een intuïtieve opstelling en na de sessie een Zielsafstemming, neem dan contact met me op.  Liever eerst kennismaken en ervaren wat ik voor je kan doen, plan dan 30 minuten gratis energetische ondersteuning.

over mij

Evelien Sieben-Rothuis
Energetisch therapeut
Ik help je leven vanuit verbinding met je intuïtie d.m.v. 1 op 1 sessies en in groepen.

In verbinding

Interesante artikelen:

 

Inschrijven

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin2