Home » Blog » energetisch » Poortdagen: Een Uitnodiging voor Spirituele Groei en Transformatie

Poortdagen: Een Uitnodiging voor Spirituele Groei en Transformatie

door | 6 jun, 2023 | energetisch, In je kracht staan, Spirituele groei, Verbinding met je intuïtie

Poortdagen: Een Uitnodiging voor Spirituele Groei en Transformatie

Vandaag 06-06-2023 is een poortdag, maar betekent dat en hoe kun je de poortdag laten helpen als uitnodiging voor jouw groei. De

De poortdagen zijn bijzondere datums en brengen een verhoogde energetische vibratie met zich mee, waardoor je de mogelijkheid hebt om diepe inzichten te verkrijgen, blokkades op te lossen en onze spirituele groei te versnellen.

 

Het ontwaken van de energie:

Op een poortdag wordt de energie om ons heen intenser en krachtiger. Het universum nodigt je uit om je bewustzijn te vergroten en dieper naar binnen te keren. Deze verhoogde energie kan ons helpen om blokkades en belemmerende overtuigingen te herkennen die ons tegenhouden op ons pad van persoonlijke groei.

Data van poortdagen 2023:
06-06, 11-06, 22-06 en 24-06
07-07, 11-07, 16-07 en 22-07
08-08, 11-08, 17-08 en 22-08
09-09, 11-09, 22-09 en 23-09
10-10, 11-10, 22-10 en 23-10
01-11, 11-11, 22-11 en 29-11
03-12, 11-12, 12-12 en 22-12

 

 

Het oplossen van blokkades:

De energie van een poortdag heeft de kracht om diepgewortelde blokkades in ons bewustzijn aan te raken. Dit kunnen emotionele blokkades, oude trauma’s, beperkende overtuigingen of vastgeroeste patronen zijn. Door bewust te zijn van deze blokkades en ze te erkennen, kunnen we ze met liefde en compassie loslaten en ruimte maken voor nieuwe groei en mogelijkheden.

 

Inzichten en helderheid:

Een poortdag opent de deur naar helderheid en diepgaande inzichten. Het is alsof het universum ons fluistert en ons wijst op de waarheden die we diep van binnen al weten. Door naar binnen te keren, te mediteren en onze intuïtie te volgen, kunnen we kostbare inzichten ontvangen over onszelf, onze relaties en ons levenspad. Deze inzichten kunnen ons leiden naar een dieper begrip, heling en persoonlijke groei.

 

Verbinding met hogere niveaus van bewustzijn:

Tijdens een poortdag worden de sluiers tussen de dimensies dunner, waardoor je gemakkelijker verbinding kunt maken met hogere niveaus van bewustzijn. Je kunt je meer verbonden voelen met je spirituele gidsen, het universum of je hogere zelf. Deze verbinding kan je begeleiden, ondersteunen en inspireren op onze spirituele reis.

Ascentie symptomen

Tijdens een poortdag kunnen er verschillende ascentie symptomen optreden, die duiden op een verschuiving in je energetische trilling en bewustzijn. Deze symptomen kunnen variëren afhankelijk van je persoonlijke gevoeligheid en spirituele ontwikkeling. Je kunt mogelijk fysieke symptomen ervaren, zoals vermoeidheid, duizeligheid, hoofdpijn of ongemak in het lichaam. Emotioneel gezien kunnen je emoties intenser worden, waarbij zowel positieve als negatieve gevoelens naar de oppervlakte kunnen komen. Je kunt ook merken dat je intuïtie sterker wordt en dat je heldere inzichten ontvangt. Sommige mensen ervaren ook veranderingen in hun slaappatroon, levendige dromen of een gevoel van energetische druk in bepaalde delen van hun lichaam. Het is belangrijk om goed voor jezelf te zorgen tijdens deze periode, voldoende rust te nemen, hydratatie en voeding in balans te houden, en liefdevol met jezelf om te gaan terwijl je door deze ascentie symptomen heen beweegt.

 

Het benutten van de energie:

Om de energie van een poortdag ten volle te benutten, is het belangrijk om bewuste tijd en ruimte te creëren voor zelfreflectie en spirituele praktijken. Meditatie, ademhalingsoefeningen, journaling en rituelen kunnen je helpen om in contact te komen met de krachtige energieën van de poortdag. Het is ook waardevol om je intenties te formuleren en deze naar het universum te sturen, wetende dat de energie van de poortdag je zal ondersteunen bij het manifesteren van je wensen en doelen.

over mij

Evelien Sieben-Rothuis
Energetisch therapeut
Ik help je leven vanuit verbinding met je intuïtie d.m.v. 1 op 1 sessies en in groepen.

In verbinding

Interesante artikelen:

 

Inschrijven

Gerelateerde artikelen

Lemurië, een verloren oude beschaving

Lemurië, een verloren oude beschaving

Lemurië, een oude beschaving dat resoneert in de diepten van mijn ziel, die mijn spirituele reis verrijkt. De herinnering aan deze oude beschaving, met haar hoog spirituele bewustzijn. De energie van Lemurië, voelbaar en levendig, nodigt me uit om mijn eigen innerlijke kracht te omarmen. Als ik me afstem op de trillingen van Lemurië, besef ik nog meer dat ik deel uitmaak van een groter geheel. Het is een reis terug naar de oorsprong, een herontdekking van mijn essentie en een uitnodiging om mijn eigen unieke licht te laten stralen.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin