Home » Blog » energetisch » Hoe onze voorouders ons vormen: het verborgen web van het voorouderlijke veld
Het voorouderlijk veld, Familie systeem

Hoe onze voorouders ons vormen: het verborgen web van het voorouderlijke veld

door | 16 okt, 2023 | energetisch, In je kracht staan, Intuïtief opstellen, Spirituele groei, Verbinding met je intuïtie, voorouderlijk veld

Hoe onze voorouders ons vormen: het verborgen web van het voorouderlijk veld

Ons leven is diep verweven met de levens van degenen die ons voorgaan. We erven niet alleen natuurlijke eigenschappen en kenmerken van onze voorouders, maar ook energetische erfenissen die ons gedeeltelijk en spiritueel beïnvloeden. Dit noemen we het voorouderlijk veld.

Het verborgen web van het voorouderlijk veld ontcijferen

Het voorouderlijke veld is als een onzichtbaar web dat de generaties verbindt. Het bestaat uit de verzameling emoties, onderliggende, trauma’s en ervaringen van onze voorouders. Deze energetische erfenis kan invloed hebben op ons gedrag, onze gevoelens en onze levenskeuzes, zelfs als we ons er niet volledig van bewust zijn.

De kern van het voorouderlijke veld

Het voorouderlijke veld is complex en diepgaand. Het omvat:

  • Emotionele erfenissen: Emotionele patronen worden van generatie op generatie doorgegeven. Als je grootouders bijvoorbeeld een traumatische gebeurtenis hebben meegemaakt, kan dit nog steeds voelbaar zijn in jouw leven, zelfs als de gebeurtenis zelf niet heeft meegemaakt.
  • Familiepatronen: Binnen families ontstaan ​​bepaalde gedrags- en communicatiepatronen die van generatie op generatie worden doorgegeven. Dit kan invloed hebben op de manier waarop uw relaties aangaan en onderhouden.
  • Trauma: Traumatische gebeurtenissen in de geschiedenis van je familie kunnen sporen achterlaten in het voorouderlijke veld. Dit kan leiden tot onverklaarbare angsten, fobieën en onverwerkte emoties.
  • Overerving van wijsheid: Niet alles in het voorouderlijke veld is negatief. Het bevat ook zeker wijsheid en kracht  die je kunt benutten voor persoonlijke groei.

Hoe beïnvloed het veld ons?

Het voorouderlijke veld beïnvloed ons op verschillende manieren:

  • Patronen herhalen: We kunnen gedragspatronen herhalen die in onze familie voorkomen, zelfs als we dat niet willen.
  • Emotionele bagage: Oude emotionele bagage van voorouders kan onze emotionele reacties en relaties beïnvloeden.
  • Blokkades en weerstand: Het voorouderlijke veld kan blokkades creëren die groei en verandering in de weg staan.

Hoe kun je het voorouderlijk veld verkennen?

Het verkennen van het voorouderlijke veld kan diepgaand innerlijk werk omvatten. Hier zijn enkele stappen om te beginnen:

  • Zelfreflectie: Begin met het onderzoeken van je familiegeschiedenis en optreden van trauma’s te vergelijken.
  • Meditatie en visualisatie: Door middel van meditatie kun je proberen verbinding te maken met je voorouders en hun energieën te verkennen.
  • Hulp van een professional: Een energetisch therapeut kan je begeleiden bij het verkennen en helen van het voorouderlijke veld.

De kracht van bewustwording

Het begrijpen van het voorouderlijke veld en hoe het ons beïnvloed, is een belangrijke stap in ons persoonlijk groeiproces. Bewustwording stelt ons in staat om de negatieve patronen te doorbreken, heling te vinden en de kracht van onze voorouders te eren. Het voorouderlijk veld  verkennen kan leiden tot diepe heling en transformatie. Het stelt ons in staat om onze eigen weg te vinden, los van oude ballast, en te verbinden met de kracht van onszelf en de kracht van onze voorouders.

Wil jij de stap maken om bewust te worden van jouw voorouderlijk veld, ik begeleid je daarin. Wil je ervaren wat ik voor je kan doen, plan een afspraak voor een gratis 30 minuten lichtkracht ondersteuning. 

Meer informatie over Energiewerk in het ziels-voorouderlijk veld

over mij

Evelien Sieben-Rothuis
Energetisch therapeut
Ik help je leven vanuit verbinding met je intuïtie d.m.v. 1 op 1 sessies en in groepen.

In verbinding

Interesante artikelen:

 

Inschrijven

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin