Home » Blog » energetisch » Vrouwenlijn en vorige levens

Vrouwenlijn en vorige levens

door | 5 mei, 2021 | energetisch, In je kracht staan, Intuïtief opstellen, Spirituele groei

Vrouwenlijn en vorige levens

Jouw vrouwenlijn, dus de generaties vrouwen waar jij vanaf stamt. Je moeder, oma, overgroot oma en zo generaties verder. Ze zijn je voorgegaan. Er zit zoveel kracht in de vrouwenlijn, dat wat je van de moeders hebt mogen ontvangen. Ook als ze niet meer levend aanwezig zijn. Naast veel liefde en kracht kunnen er ook belemmerende overtuigingen, projecties, pijn of blokkades worden overgegeven. Dit kan ook zeker al van vele generaties teruggaan, wat van generatie op generatie overgaat. Het doorvoelen van de blokkades en pijn, via een intuïtieve opstelling kan zoveel kracht en een ommekeer geven, door er namelijk bewust van te zijn, het te doorvoelen, mag je het helen. Je heelt niet alleen voor jou, maar ook zeker voor de generaties die na jouw komen, jouw dochter(s).

Vorige levens
Naast de vrouwenlijn in je familie kan het ook zijn dat je voor jou leven nu, al meerdere levens hebt gehad. Denk aan de vorige levens als priesteres, als wijze vrouw die er niet mocht zijn, dat je zo ontzettend slecht bent behandeld. Soms kun je niet je vinger erop leggen waar een bepaalde angst vandaan komt, een blokkade waarvan je intuïtief weet dat dit heel, heel diepgaat. Waar je nu dat je dit leest ook echt weerstand voelt in je lijf. Doorvoel de vrouw, doorvoel de pijn, het verdriet, de onmacht, ga er niet omheen, maar er doorheen, zodat het gezien en gevoeld wordt. Hoe pijnlijk dit ook kan zijn. Jij mag dit helen om meer in je kracht te komen te staan.
Heel het voor jezelf en de generaties die na je komen, zodat jij in je kracht staan en je jouw liefde en kracht doorgeeft aan je dochter.

Hoe kun je de vrouwenlijn helen en op je jouw plek in het systeem de kracht ontvangen, van al die vrouwen die je voor zijn gegaan?

Dit kan onder andere via intuïtieve opstelling, ceremonie en/ of meditatie.
Voel jij dat ik je mag begeleiden om meer in jouw kracht te komen staan, kijk dan naar de Licht Kracht sessies of Licht Kracht reis die ik geef waar ik je help middels intuïtieve opstelling, ritueel en zielsafstemming.
Wil je graag ervaren wat ik voor je kan doen plan gratis 30 min Licht Kracht ondersteuning.

over mij

Evelien Sieben-Rothuis
Energetisch therapeut
Ik help je leven vanuit verbinding met je intuïtie d.m.v. 1 op 1 sessies en in groepen.

In verbinding

Interesante artikelen:

 

Inschrijven

Gerelateerde artikelen

De alleengeboren tweeling

De alleengeboren tweeling

De alleengeboren tweeling. Naast verbonden zijn met je mama, kan het ook zijn dat je de buik deelde met een ander zieltje. Je broertje of zusje. Het komt vaker voor dan je denkt, dat je start met twee in de baarmoeder, maar dat in het begin van de zwangerschap eentje het niet overleeft. Het kan zijn dat je mama het niet eens in de gaten heeft gehad dat er twee in haar baarmoeder zaten. Je bent een alleengeboren tweeling. Dit kan zoveel impact hebben op jouw leven, onverklaarbare gevoelens van eenzaamheid, verdriet en hier niet willen zijn.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tweet
Share
Share
Pin